ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 56% των πολιτών θεωρεί ότι το δημοψήφισμα του 2015 έβλαψε σοβαρά την Ελλάδα!

0

ΔΥΟ χρόνια συμπληρώνονται από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία «Αboutpeople» για λογαριασμό της «Athens Voice», η πλειοψηφία του κόσμου, θεωρεί ότι η διενέργεια του έκανε τελικά κακό στην χώρα.

Η πλειοψηφία (51,4%) εκτιμά ότι η διενέργεια του Δημοψηφίσματος μάλλον έβλαψε τη χώρα, ενώ ότι την ωφέλησε απάντησε μόνο το 7,3%, με το 38% να θεωρεί ότι τελικά ούτε έβλαψε, ούτε ωφέλησε την Ελλάδα. Περισσότερο αρνητικοί οι άντρες (54,3%), οι μεγάλες ηλικίες (61,9%), οι κάτοικοι της Αττικής (53,7%) και οι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (53,7%).

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 601 άτοµα στις 26 και 27 Ιουνίου.

Βεβαίως αυτή τη μεγάλη πολιτική απάτη, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θεωρεί ως βάση για τη… σωτηρία της Ελλάδας! Το ότι εξαπάτησαν τους πολίτες  κάνοντας το «ΟΧΙ» τους «ΝΑΙ» και από αντιμνημονιακοί και επαναστάτες μετατράπηκαν σε υποταχτικούς της τρόικας και των δανειστών είναι, προφανώς, αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Όμως οι πολίτες που υπέστησαν και υφίστανται ακόμη τις οδυνηρές συνέπειες των επιλογών Τσίπρα-Καμμένουν κρίνουν, οφείλουν να κρίνουν, τα αποτελέσματα αυτής της ολέθριας για τη χώρα και την κοινωνία πολιτικής!

Θ.Τ.

98 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply