ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πα-τέρας έκλεβε εκκλησίες και έβαζε τα παιδιά του να εξαπατούν εταιρείες για να παίρνουν κινητά!

0

Αμετανόητος φαίνεται πως είναι ο 42χρονος πατέρας, που μαζί με τα παιδιά του 20, 18 και 17 ετών, εξαπατούσε υπαλλήλους σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καταφέρνοντας να πάρει συσκευές κινητών τηλεφώνων, τις οποίες στη συνέχεια… μοσχοπουλούσε!!!
Ο 42χρονος πατέρας, μετά τις κλοπές σε εκκλησίες, φέρεται να βρήκε άλλο, παράνομο τρόπο, να βγάλει εύκολα το μεροκάματο, μη διστάζοντας μάλιστα να βάλει στο… κόλπο, την ανήλικη κόρη του και τα υπόλοιπα δύο, λίγο μεγαλύτερα παιδιά του!
Ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξιχνίασε όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 16(!!!) περιπτώσεις πλαστογραφίας, απάτης και αποπειρών απάτης, καθώς και πέντε περιπτώσεις κλοπών, στην Καλαμάτα και σε χωριά τόσο της πρωτεύουσας του νομού, όσο και της Μεσσήνης.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ… ΕΚΛΕΒΕ
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Η… ιδιότυπη αυτή οικογένεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενεργούσε
με συγκεκριμένη μεθοδολογία, καθώς πατέρας και παιδιά, εξαπατούσαν υπαλλήλους καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, παραθέτοντας τους ψευδή στοιχεία ως αληθή. Πιο συγκεκριμένα, κατέθεταν πλαστά έγγραφα, με σκοπό να παραλάβουν συσκευές κινητών τηλεφώνων, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσαν, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, από το τέλος του 2016 και έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2017, είχαν διαπράξει συνολικά δώδεκα περιπτώσεις απατών και τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών απάτης, σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, από όπου παρέλαβαν συνολικά δεκατρείς συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 42χρονος πατέρας, από τις αρχές Μαρτίου, μέχρι τις αρχές Απριλίου, είχε κατακλέψει πέντε εκκλησίες και μια επιχείρηση που βρισκόταν εκτός λειτουργίας, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα και μεταλλικά αντικείμενα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim, συσκευασίες σύνδεσης εταιριών κινητής τηλεφωνίας και πλαστά έγγραφα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

392 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply