ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενταση μεταξύ τσιγγάνων και εργαζομένου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

0

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε περιστατικό έξω από τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, προβληματίζοντας τους κατοίκους της περιοχής, καθώς ως γνωστόν το νοσοκομείο της πόλης δεν διαθέτει καμία φύλαξη από εταιρία ασφαλείας.

Αυτή την φορά τα αίματα άναψαν απόγευμα της Κυριακής όταν σημειώθηκε διαπληκτισμός από τσιγγάνο με ένα εργαζόμενο του ιδρύματος, καθώς με ευγενικό τρόπο ο υπάλληλος ζήτησε να μην φωνάζουν. Η κατάσταση εξετράπη με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως και έγινε…

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πιο αναλυτικά 4 άτομα που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους μετέφερα ένα ανήλικο τσιγγάνο στο Τμήμα Επειγόντων, μετά από τραυματισμό του με δίκυκλο, σύμφωνα με τους ίδιους. Ωστόσο στην είσοδο του ΤΕΠ διεξάγονταν εργασίες συντήρησης και ομάδα από τσιγγάνους παραβίασε τις κορδέλες των εργασιών προκειμένου να μεταβούν στο εσωτερικό του κτιρίου. Φεύγοντας οι τσιγγάνοι με  το νεαρό παιδί από τα Επείγοντα, ο χώρος με τις κόκκινες κορδέλες και το δάπεδο ποδοπατήθηκαν με αποτέλεσμα εργαζόμενος να τους κάνει παρατήρηση. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση με σπρωξιές και ορισμένοι κατάφεραν μετά από «μάχη» να επέλθει ηρεμία και να κληθεί η Αστυνομία για το περιστατικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια στο συμβάν αφού δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις εκατέρωθεν.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply