ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη θέση στην Ε ο «Κανέλλος» της ΑΛΑΚ με το ξακουσμένο Peugeot 106 στο Seajets – Ανάβαση Πιτίτσας

0

ΣΤΟΝ 5ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

Με 67 οδηγούς πραγματοποιήθηκε η SEAJETS – Ανάβαση Πιτίτσας που αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων του 2017 και διοργάνωσε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα δυστυχώς ήταν …η αφόρητη ζέστη! Γεγονός που ευτυχώς δεν πτόησε τους οδηγούς ώστε να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι αυτό αποδείχθηκε στα χρονόμετρα, αφού όλοι οι οδηγοί κατέβασαν αρκετά τους χρόνους τους από παλιότερες αντίστοιχες προσπάθειές τους!

Πάνω από 40 βαθμούς υπό σκιά έγραψε το θερμόμετρο στη διαδρομή που ξεκινούσε από το χωριό Πλατάνι και ολοκληρωνόταν στην είσοδο του Δ.Δ. Αργυρά.

Το παρόν στον αγώνα έδωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας με τον «Κανέλλο» και το ξακουσμένο Peugeot 106, E11, κατέκτησε τη νίκη στην Ομάδα Ε έως 2 λίτρα και στην Κλάση Ε11 και κατετάγη στην τρίτη θέση της Ε.

Στην ανάβαση ο «Κανέλλος» είχε την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στα πληρώματα ΑΛΑΚ.

4ος στην κατηγορία Α6 και 2ος ανάμεσα στα πληρώματα της ΑΛΑΚ, ήταν ο Γιάννης Δρακοπούλος με Peugeot 106 S16.

Στον αγώνα έτρεξε και ο Γιώργος Παναγόπουλος με BMW E30, ο οποίος κατετάγη 2ος στην κατηγορία FSA και 3ος στα πληρώματα ΑΛΑΚ.

Η γενικότερη εικόνα των οδηγών της ΑΛΑΚ στον αγώνα ήταν θετική και για μια ακόμη φορά φανέρωσε την οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του μεσσηνιακού μηχανοκίνητου αθλητισμού στο προσκήνιο!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε ό,τι αφορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων …πάει διακοπές, καθώς ο επόμενος αγώνας είναι η 12η Ανάβαση Ομαλού στα Χανιά που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 2-3 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply