ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«1ου KALAMATA BC SUMMER CAMP»: Μικρά παιδιά μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ, ανέπτυξαν φιλίες & απόλαυσαν το παιχνίδι!

0

 

Μετά την επιτυχημένη λήξη του 1ου Kalamata BC Summer Camp η διοίκηση της Καλαμάτας BC ευχαριστεί χορηγούς, υποστηρικτές, προπονητές και όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του. Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητη και συντέλεσαν στην δημιουργία μιας ξεχωριστής μπασκετικής εμπειρίας μέσα από την οποία μικρά παιδιά μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ, ανέπτυξαν φιλίες και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Το 1ο Kalamata BC Summer Camp πέρασε στην ιστορία και η Kalamata BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια του χορηγούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση του.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους χορηγούς Elite City Resort, το Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης Διάπλαση, τα καταστήματα αθλητικού υλικού COSMOS, την εταιρία Marketing & ΕΕπικοινωνίας MLX-Messinia Local EXperts και το Burgerer’s στην οδό Άμφειας του ιστορικού κέντρου Καλαμάτας.

Επίσης τους χορηγούς Bookmark-lykourgos, Ποτοποιϊα Κωστέα, την εξαγωγική εταιρεία Agrexpo SA και το σύγχρονο ψηφιακό τυπογραφείο OnType Tzanne.

Τους χορηγούς επικοινωνίας για την καθημερινή κάλυψη και προβολή Νότια Ελληνική Τηλεόραση, MessiniaLive, Έμφασις 91,8 – Emfasis 91,8, Life Fm 88, kalamatatimes.gr, EnterMessinia και Sport365.

Τους επιστημονικούς συνεργάτες που συμμετείχαν στα ενημερωτικά Forum, μέσα από τα οποία μετέφεραν την επιστημονική τους γνώση στους νεαρούς αθλητές, τους διατροφολόγους Αριστέα Γαζουλη και Γιάννη Πετρακόπουλο, καθώς και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Τσικούρη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, τον πρόεδρό του κύριο Νίκο Μπασακίδη, για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, και τους εργαζόμενους του φορέα που ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τους προπονητές που στελέχωσαν το υπόλοιπο προπονητικό team, τους Οεοδωρόπουλο Δημήτρη, Νίκο Παπαγιάννη, Γιώργο Τσιγαρίδη και Λεωνίδα Κούτρη, κάτι που αποτελεί δική μας ανταμοιβή και ικανοποίηση, τους φωτογράφους Παναγιώτη Μουστάκη και κυρία Φωτεινή Νικολοπούλου, που μέσα από τον φακό τους αποτύπωσαν όμορφες στιγμές και την κυρία Γεωργία Κωνσταντινίδου για την γραμματειακή υποστήριξη.

Τον φίλο και συνεργάτη του συλλόγου μας κύριο Νίκο Κυριακουλάκο για την πολύτιμη συνδρομή του και τους ιδιοκτήτες του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου Αποστόλη και Ηλία.

Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη γιατί συνέβαλαν καθοριστικά στο να καταφέρουμε μέσα σε τέσσερις ημέρες να φέρουμε σε επαφή παιδιά με καταξιωμένους προπονητές με ιδιαίτερη πορεία στο χώρο, με αποτέλεσμα να ζήσουν μια ξεχωριστή μπασκετική εμπειρία μέσα από την οποία μυήθηκαν στα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, ανέπτυξαν φιλίες. Η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη, βλέποντας το χαμόγελο και την ευχαρίστηση στα πρόσωπα των παιδιών.

Επιθυμία όλων μας είναι να έχουμε δίπλα μας όσο το δυνατόν περισσότερους από την τοπική κοινωνία στο άμεσο μέλλον και στην πορεία που έχει χαράξει η Καλαμάτα BC προσπαθώντας να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια.»

 

Leave a Reply