ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαψαν …με κόκκινο χρώμα τα βάθρα στην Δυτική Μάνη!!!

0

Aθλητές και προπονητές της κολυμβητικής ομάδας της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας ένωσαν τις δυνάμεις τους το περασμένο σαββατοκύριακο και συμμετείχαν το Σάββατο 1 Ιουλίου στον 4ο Κολυμβητικό Αγώνα Δυτικής Μάνης και την επομένη, 2 Ιούλιο, στο πρώτο Event «Oceanman» που διεξήχθη στο Λιμένι στο Οίτυλο.

 Έβαψαν ….με κόκκινο χρώμα τα βάθρα στην Δυτική Μάνη!!!

Οι αθλητές του Άργη κατάφεραν να βάψουν …με κόκκινο χρώμα τα βάθρα στη Στούπα, καθώς στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων η 11χρονη Άρτεμις Πατικοπούλου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι, κερδίζοντας με διάφορα τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Την τρίτη θέση στον ίδιο αγώνα κατέκτησε η προπονήτρια του Άργη, Φωτεινή Πετρακάκου.

arghs-stoypa-2

Ο χορός των μεταλλίων συνεχίστηκαν για την κόκκινη ομάδα, καθώς στα 1.000 μέτρα, την δεύτερη και την τρίτη θέση κατέκτησαν, αντιστοίχως, η 15χρονη αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας του Άργη Μπρεντούσα Σταν και η προπονήτρια της προαγωνιστικής ομάδας Βάσω Τσακάκου.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν στα βάθρα, καθώς την παρθενική τους εμφάνιση έκαναν δυο νέα παιδία του συλλόγου, που όχι μόνο εκκίνησαν αλλά κατάφεραν και να τερματίσουν στον αγώνα ενός χιλιομέτρου στη Στούπα και των 2.500 km στο Λιμένι. Ο λόγος για τους Δημήτρη Βίγκο και Ηλία Παναγόπουλο, οι οποίοι κολυμπούν στις ώρες ενηλίκων του Άργη! Επίσης, ο Βίγκος ήταν 5ος στην κατηγορία ανδρών στα 1000 μ.

arghs-stoypa-1

Μετάλλια και στο Oceanman Greece Oitylo Bay!

Οι αθλητές του Άργη έζησαν και την Κολυμβητική εμπειρία στην καρδιά της Μάνη, όπου επίσης ήρθαν αρκετά μετάλλια!

Την ΠΑΕ Άργης στο Λιμένι στο πρώτο event «Oceanman», εκπροσώπησε η προπονήτρια Βάσω Τσακάκου, όπου δοκίμασε τις δυνάμεις τις και στην απόσταση των 2.5 χιλιομέτρων και κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!

Η προπονήτρια του Άργη Βάσω Τσακάκου ήταν 4η στη γενική κατάταξη και 2η στη κατηγορία γυναικών με χρόνο 00:37:21:717.

Ο Βίγκος κατετάγη στην 17η θέση της γενικής και 13ος στους Άνδρες με χρόνο 00:40:37:363. Στην 29η θέση της γενικής κατάταξης βρέθηκε ο Ηλίας Παναγόπουλος ο οποίος ήταν 20ος στους άνδρες με χρόνο 00:44:54:854.

60ος στη γενική στον αγώνα στο Οίτυλο αναδείχθηκε ο Αποστολής Λαμπρόπουλος στα 2500 μ. ο οποίος ήταν 41ος στην κατηγορία των ανδρών με επίδοση: 00:50:51:225

Το “OCEAN MAN GREECE Open Water Swimming” έγινε υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και του Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς και του υπουργείου Τουρισμού και της Πελοπόννησος Α.Ε.

Εσωτερική ημερίδα στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Η δράση του συλλόγου συνεχίστηκε και εντός των «τειχών» καθώς το Σάββατο που μας πέρασε οι ιθύνοντες του συλλόγου διοργάνωσαν την εσωτερική ημερίδα που εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί και δίνει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά των ακαδημιών να δείξουν στους γονείς τους την εξέλιξη και την αγωνιστική τους πρόοδο!

Συμμετείχαν περισσότερα από 100 παιδιά και σε όλα δόθηκαν μπλουζάκια του συλλόγου καθώς και μετάλλια.

Οι ιθύνοντες του Άργη Καλαμάτας ευχαριστούν τον πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα Νίκο Μπασακίδη «για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου για την διεξαγωγή της εσωτερικής ημερίδας».

Leave a Reply