ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ’ 80: Στον πάγκο επιστρέφει ο Δημητρακόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής ο Κουλιέρης

0

ΑΛΛΑΓΗ σκυτάλης στον πάγκο των «λύκων» όπου τη νέα σεζόν θα καθίσει ξανά ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, ενώ ο ρόλος του μέχρι πρότινος προπονητή Γιώργου Κουλιέρη αλλάζει, καθώς πλέον θα τελεί χρέη τεχνικού διευθυντή. Η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση: «H διοίκηση της Καλαμάτα Βόλεϊ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ’ 80 καθώς ο τελευταίος συμφώνησε στην ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου προπονητή της. Επίσης ανακοινώνει την αναβάθμιση του μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου, θέση η οποία δημιουργείται για πρώτη φορά στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του συλλόγου. Οι αρμοδιότητες του θα αφορούν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα αναπτυξιακά τμήματα όπου θα αναλάβει να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία τους.

Δεδομένης της μακροχρόνιας εμπειρίας των δυο προπονητών, των επιτυχιών και αμέτρητων συμμετοχών τους στο υψηλότερο επίπεδο και στην Εθνική Ομάδα είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια!

Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και κάθε επιτυχία!»

 

Leave a Reply