ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκατοντάδες συλλήψεις σε ένα μόνο μήνα στην Πελοπόννησο!

0

Σε ένα μόνο μήνα, ένα…  μεγάλο χωριό, συνελήφθη στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που πραγματοποιούνται, οι αστυνομικοί «τσίμπησαν» 668 άτομα!
Ανάμεσά τους 103 για κλοπές και απόπειρες, ένας για ληστεία, 80 άτομα για ναρκωτικά, 129 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 15 για όπλα και ένας για απάτη. Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, ένας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ο ηλικιωμένος από την Καλαμάτα για αποπλάνηση ανηλίκου, ένας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και 143 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Ακόμη, συνελήφθησαν 6 για πλαστογραφία, 3 για πλαστά χαρτονομίσματα, 5 για παραμέληση εποπτείας ανήλικου, 8 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 4 για λαθρεμπόριο, 11 για Γ.Ο.Κ., 14 για ενδοοικογενειακή βία,

46 για καταδιωκτικά έγγραφα και 92 για διάφορα αδικήματα.

Συνολικά, εξιχνιάσθηκαν μια υπόθεση ληστείας και 222 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων οικιών, καταστημάτων, οχημάτων, ενώ εξαρθρώθηκαν και εγκληματικές οργανώσεις.

Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 κιλά χασίς, ηρωίνη, κοκαΐνη, ναρκωτικά χάπια, δενδρύλλια κάνναβης, όπλα, πλαστά χαρτονομίσματα, οχήματα και χρήματα.

Leave a Reply