ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα επιστραφούν ή όχι εισφορές σε 400.000 ασφαλισμένους;

0

Δεν πρόκειται τελικά να επιστραφούν εισφορές σε 400.000 ασφαλισμένους, όπως κατηγορηματικά δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, διαψεύδοντας το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», με το σκεπτικό που ανέφερε πως «Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, «γιατί, όταν βάζουμε το 80% από τους ελεύθερους επαγγελματίες και το 90% των αγροτών στην κατώτατη κατηγορία, δεν βγαίνει το 400.000. Οι μισθωτοί δεν άλλαξαν ασφαλιστική αντιμετώπιση. Η εισφορά καταβάλλεται, όπως καταβαλλόταν επί του μισθού τους»

Παράλληλα πρόσθεσε:

«Το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο ισχυρίζεται ότι, επειδή ήταν μεγάλη η εισφορά που παρακρατήθηκε, θα δοθεί επιστροφή, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τα νούμερα οδηγούν στη διάψευση αυτού του δημοσιεύματος. Κάθε μέρα αυτό γίνεται και δημιουργούν ένα κλίμα στην κοινωνία που είναι αποτρεπτικό της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι.

Αντί να συναινέσουν όλοι στην αλήθεια, όχι στη δική μας προσπάθεια, να λένε τουλάχιστον τα νούμερα, ως έχουν,  γίνεται αυτός ο πόλεμος συνεχώς».

154 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply