ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για πάντα στη Μπαρτσελόνα ο Λίονελ Μέσι

0

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Λίονελ Μέσι με τους μπλαουγκράνα, βάζοντας τέλος σε όποιες “σειρήνες” από το εξωτερικό. Ο Λίονελ Μέσι υπέγραψε για 4 ακόμη χρόνια με το σύλλογο της Καταλωνίας.

Μετά την περυσινή χρονιά και την πιθανότητα να αφήσει το Καμπ Νου, τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λίονελ Μέσι. Η Μπαρτσελόνα στήριξε απόλυτα τον Αργεντινό άσσο στην περιπέτεια του με τις οικονομικές αρχές της Ισπανίας και του έδειξε έμπρακτα, ότι για τον “οργανισμό” είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης. Όπως ακριβώς λέει και στο βίντεο που ετοίμασε για την ανανέωση του συμβολαίου.

2017 05 06T203649Z 1809480034 RC11CC9A9580 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN FCB VIL

Το νέο συμβόλαιο θα κρατήσει το Λίονελ Μέσι στη Βαρκελώνη μέχρι το 2021,όταν δηλάδή θα είναι 34 χρόνων. Το προηγούμενο έληγε το 2018 και η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να χάσει το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα των οπαδών της, αλλά και όλης της ποδοσφαιρικής υφηλίου. Ο Μέσι πήγε παιδάκι στην Βαρκελώνη και εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιο του, θα φύγει “μεγάλος άντρας”
(Η οικογένεια Μέσι παραμένει στη Βαρκελώνη – Πηγή: Reuters / Albert Gea)

 

Leave a Reply