ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“με φως… καταμεσής του κόσμου» από το Λύκειο Ελληνίδων την Τετάρτη 12 Ιουλίου

0

Στο πλαίσιο του κύκλου των θερινών εκδηλώσεων με τίτλο «… με φώς καταμεσής του κόσμου» στον προαύλιο χώρο του εκθεσιακού χώρου του ΛΕΚ που στεγάζει την «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» επί της οδού Σταδίου 64 Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.30 μ.μ. με ήχους και θρύλους της Μεσογείου με την Νεκταρία Καραντζή.

Μελωδίες, παραλογές και τραγούδια της αγάπης που ανασταίνουν την ομορφιά και την αξία της λαϊκής μας κληρονομιάς συναντούν μουσικούς θρύλους, ιστορίες και μαγεμένα μυστικά που ταξιδεύουν αιώνες τώρα στα νερά της Μεσογείου, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών, μέσα από τη φωνή της Ελληνίδας ερμηνεύτριας που ο διεθνής τύπος έχει χαρακτηρίσει ως «ιέρεια» της αρχέγονης μουσικής και ιδανική ερμηνεύτρια της γυναικείας βυζαντινής υμνωδίας.

Συμπράττουν οι μουσικοί: Carmelo Siciliano (λαούτο), Κωνσταντία Δούκα (ούτι), Παναγιώτης Μπάρλος (βιολί), Οδυσσέας Στεφανής (κρουστά)

Προπώληση εισιτηρίων στο κτίριο του ΛΕΚ «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια» από Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ. έως Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 κατά την διάρκεια της λειτουργίας του χώρου της έκθεσης.

Τηλέφωνο 2721086923

Τιμή εισιτηρίου 20 €

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Leave a Reply