ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελέγχους για παραεμπόριο στις περιοχές Πύλου – Κορώνης ζητεί το Επιμελητήριο

0

Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημ. Μανιάτης προς το δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημ. Καφαντάρη και τις τοπικές αρχές για το παραεμπόριο στις περιοχές Πύλου και Κορώνης και την αναγκαιότητα για εντατικούς ελέγχους. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με την παρούσα επιστολή και ύστερα από καταγγελίες μελών μας, για παράνομους μικροπωλητές που εμφανίζονται καθημερινά και σταθμεύουν τα οχήματα τους ή στήνουν τους πάγκους τους, σε κεντρικά σημεία στις περιοχές της Πύλου και της Κορώνης, καθιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τα εμπορικά καταστήματα των εν λόγω περιοχών, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως προβείτε ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ των παραπάνω μικροπωλητών, προκειμένου να εξακριβώσετε τη νομιμότητα ή μη οποιασδήποτε άσκησης εμπορικής δραστηριότητας εκ μέρους των.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, προκειμένου να περιορίσουμε την έξαρση του παραεμπορίου, που ταλανίζει την περιοχή μας, υπερασπιζόμενοι το νόμιμο εμπόριο, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

  • Καλή η παρέμβαση του Επιμελητηρίου για τις εν λόγω περιοχές, αλλά το όργιο παραεμπορίου στην Καλαμάτα δεν το έχει αντιληφθεί κανείς;

Θ. Τ.

133 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply