ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 5 αθλητές ο Μεσσηνιακός στο 4ο Πανελλήνιο στίβου Ε/Ν

0

Στην Κατερίνη θα ταξιδέψουν πέντε αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού ΓΣ για να λάβουν μέρος στο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού Εφήβων και Νεανίδων που αναμένεται να φιλοξενήσει 850 περίπου αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα!

Ο λόγος για το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα γίνει αυτό το διήμερο και ακολουθεί το Πανελλήνιο κλειστού Στίβου Ανδρών/ Γυναικών που έγινε στο ΣΕΦ και τα αντίστοιχα του ανοιχτού Στίβου Ανδρών/ Γυναικών στην Πάτρα και Παίδων/ Κορασίδων στα Τρίκαλα, αντίστοιχα.

Τους αθλητές του Μεσσηνιακού θα συνοδεύσει στην πρωτεύουσα της Πιερίας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων/ Νεανίδων, η προπονήτρια Ελένη Χαντζή και η αποστολή τους χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη καθώς όλοι τους (ως Παίδες) θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Ο 3ος Πανελληνιονίκης στα 400 μέτρα εμπόδια Παίδων, Χρήστος Μέτα, θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ ο Γιώργος Κούσκουλας και ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος θα λάβουν μέρος στον δρόμο των 200 μέτρων. Ο Αλέξανδρος Σταματέλος θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα. Οι τρεις τελευταίοι με την προσθήκη του Παναγιώτη Πανταζή θα συγκροτήσουν την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 φιλοδοξώντας σε μια ανάλογη εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτήν που πραγματοποίησαν στο προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Leave a Reply