ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Φίλης ξαναχτυπά….!!!

0

«Δεν θα είχα αντίρρηση για εξεταστική στον Πάνο Καμμένο», επισημαίνει ο Νίκος Φίλης σχετικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Παιδείας  μιλώντας στο iefimerida, σημειώνει:»Πέρα από τις πολιτικές παρενέργειες, το κύριο είναι να αφεθεί η Δικαιοσύνη απερίσπαστη να διερευνήσει το έγκλημα του Noor 1. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό θέμα δεοντολογίας εκ μέρους του υπουργού Άμυνας. Ο ίδιος είπε ότι όποιες επικοινωνίες είχε, τις είχε για να διευκολύνει και όχι για να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη. Το μείζον θέμα είναι τα ναρκωτικά και αυτό πρέπει να εξεταστεί. Τρεις τόνοι ηρωίνης δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα αδικήματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Με αυτή την έννοια, δεν θα είχα καμία αντίρρηση να γίνει αυτή η συζήτηση στη Βουλή. Όχι, προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση για την εξεταστική, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εντασσόταν σε ένα πλαίσιο κομματικής αντιδικίας, που τελικά θα παρεμπόδιζε το έργο της Δικαιοσύνης. Αυτή η σκέψη φαίνεται ότι πρυτάνευσε και η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση της ΝΔ. Σημειώνω, πάντως, ότι και ο κ. Καμμένος στη Βουλή, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, φάνηκε πρόθυμος να γίνει συζήτηση στη Βουλή».

Leave a Reply