ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχετε γεννηθεί πριν από το 1981; Σας ενδιαφέρει!!!

0

Μπορεί να έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε υψηλά αμειβόμενες έρευνες !!!

Couple taking surveys

Πως θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να λάβετε δωρεάν δώρα & μετρητά για πράγματα που καθημερινά κάνετε online;

Η SurveyCompare αναζητά άτομα από 35 μέχρι 75 ετών για να συμμετέχουν σε εξειδικευμένες έρευνες.

3 εύκολα βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιό σας παρακάτω
  2. Κάντε δωρεάν εγγραφή σήμερα
  3. Συμπληρώστε έρευνες online & κερδίστε μέχρι 5 ευρώ ΗΠΑ ανά έρευνα!
Κάντε κλικ στην ηλικία σας για να ελέγξετε εάν μπορείτε να συμμετέχετε

Κάνοντας εγγραφή στην SurveyCompare μπορείτε να ξεκινήσετε να συμμετέχετε σε έρευνες από το σπίτι (ή ακόμα και εν κινήσει!) και να κερδίζετε έξτρα χρήματα, μοιραζόμενοι τις πολύτιμες απόψεις σας με τα πιο αγαπημένα σας brand.

Οι συνεργάτες της SurveyCompare είναι αξιόπιστες εταιρείες έρευνας αγοράς που συνεργάζονται με γνωστά αξιόπιστα brand και αναζητούν αφοσιωμένους και αξιόπιστους συμμετέχοντες για να συμπληρώσουν τις έρευνές τους.

Τα μεγάλα brand κατακλύζονται από σχόλια καταναλωτών από άτομα ηλικίας 18-25 ετών, αλλά αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των Ελλήνων καταναλωτών.

Κορυφαία συμβουλή: Όταν επιλέξετε το/τα πάνελ έρευνας αγοράς που θέλετε να συμμετέχετε συνιστάται να ξεκινήσετε να συμμετέχετε αμέσως στις έρευνες.

Οι εταιρείες Έρευνας Αγοράς δίνουν τις καλύτερες ανταμοιβές σε εκείνους που δείχνουν υψηλά επίπεδα δραστηριότητας ερευνών, συνεπώς για να μεγιστοποιήσετε πραγματικά τα μετρητά, εξασφαλίστε ότι θα συμμετέχετε σε όσες περισσότερες έρευνες μπορείτε το συντομότερο δυνατόν μετά από την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Εταιρείες όπως η PayPal, η Amazon, η Calvin Klein, η Diesel, θέλουν όλες να ακούσουν τη γνώμη σας.

brand

 

Χωρίς την άποψή σας, αυτά τα μεγάλα brand δεν θα γνώριζαν τι να κάνουν για σας. Τα σχόλιά σας είναι απίστευτα σημαντικά γι’αυτά. Τόσο πολύ που είναι πρόθυμα να σας καταβάλουν μέχρι € 5 ΗΠΑ ανά έρευνα.

Κάντε κλικ στην ηλικία σας για να ελέγξετε εάν μπορείτε να συμμετέχετε

Ξέρω τι σκέφτεστε, η «Έρευνα είναι χάσιμο χρόνου, η αμοιβή είναι πάντα τόσο χαμηλή».

Αυτό είναι ωστόσο αλήθεια για τις γενικές έρευνες. Οι καθορισμένες και στοχευμένες σε σας έρευνες πληρώνουν πολύ περισσότερο. Εκτός από την υψηλότερη αμοιβή, υπάρχουν ωστόσο ακόμη περισσότερα οφέλη.

Εάν είστε μεταξύ 35-65 ετών, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την εγγραφή. Πρόκειται για έναν τρόπο να διατηρήσετε σταθερά τα οικονομικά σας, ανακαλύπτοντας επίσης μυστικά για κορυφαία brand.

Leave a Reply