ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Pre League με τα χρώματα της Θέτιδας Βούλας η Αναστασία Σιρίνινα!

0

 

Στην Pre League με τα χρώματα της Θέτιδας Βούλας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Αναστασία Σιρίνινα. Η νεαρή κεντρικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Μεσσηνιακού στην άνοδο του οποίου στην Α2 Εθνική συνέβαλε κομβικά πριν αρκετά χρόνια. Έχει αγωνιστεί στην Α1 με το Μαρκόπουλο και στην Α2 Εθνική με Πανιώνιο.

Η μεταγραφή της Αναστασίας Σιρίνινα ανακοινώθηκε επίσημα η Θέτιδα Βούλας προ 24ωρου, με την νεαρή κεντρική να μετακομίζει στα Νότια προάστια ενισχύοντας τις «κυανόλευκες» στον στόχο που έχουν για την επιστροφή τους στην Α1 Εθνική γυναικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: sirinina-2«Η Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αναστασία Σιρίνινα. Η Αναστασία Σιρίνινα, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι με τον Πανιώνιο στην Α2,  είναι γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται ως κεντρική.»

 

Υπερήφανοι στον Μεσσηνιακό

«Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Αναστασία Σιρίνινα, που καλλιέργησε το ταλέντο της μέσα από τις Ακαδημίες του Μεσσηνιακού και στελέχωσε από μικρή την ομάδα Γυναικών, μετακόμισε στην Αθήνα πριν από 3 χρόνια λόγω σπουδών. Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα του Μαρκόπουλου, την δεύτερη στην Α2 με την ομάδα του Πανιωνίου και φέτος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην Pre League με τα χρώματα της Θέτιδας Βούλας. Η μετεγγραφή της ολοκληρώθηκε χθες. Όλοι μας της ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με Υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις, Το ίδιο ευχόμαστε και στην ομάδα της Θέτιδας και στον ακάματο πρόεδρό της κ. Τριανταφύλλου.» σχολίασε σχετικά ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Μεσσηνιακού Γ.Σ. Χρήστος Ζερίτης με έκδηλο αίσθημα υπερηφάνειας για την πρόοδο της νεαρής αθλήτριας.

112 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply