ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλοι μαζί για να κερδίσει στον αγώνα για τη ζωή!!!

0

Με πρωτοφανή ανθρωπιά και θετική διάθεση άρχισαν να ανταποκρίνονται οι πολίτες μας στο κάλεσμα της νεαρής Ελένη Μανώλη από την Ζάκυνθο που με μια συγκλονιστικά διακριτική και αξιοπρεπή ανάρτηση στο Facebook ζήτησε τη συνδρομή όλων μας για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση στη ζωή της. Κυρίως, όμως, να επιστρέψει δίπλα στην 7χρονη κόρη της που τόσο την έχει ανάγκη.
Η ίδια που έχει διαγνωστεί με μια αρκετά σπάνια ασθένεια Νευρινωμάτωση -όγκοι πάνω στα νεύρα- όπου ο ένας από αυτούς πιέζει μια από τις κεντρικές αρτηρίες καθιστώντας ιδιαίτερα επικίνδυνο χειρουργείο για την ζωή της.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί ιατρικά και υγιής να επιστρέψει στη Ζάκυνθο δίπλα στην οικογένειά της, χρειάζεται άμεσα οικονομική στήριξη προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένη κλινική στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Το κόστος ωστόσο για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια της. Την ίδια στιγμή η γραφειοκρατία των δημοσίων υπηρεσίων σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο για την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειας της. Οι προσπάθειες που γίνονται έχουν κινητοποιήσει τους πάντες που βασιζόμενοι προσωπική ευαισθησία κάθε ανθρώπου του ζητούν να συνδράμει με κάθε τρόπο για να βγει νικήτρια στον αγώνα που δίνει.

Η ανάρτηση στο Facebook
Όλα ξεκίνησαν μέσα από την ανάρτηση που η ίδια έκανε στο Facebook, και αμέσως σήμανε συναγερμός καθόσον εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν κοντά της στηρίζοντας τον αγώνα που κάνει. Στο μήνυμά της αναφέρει “Είμαι η Ελένη Μανώλη. Είμαι 30 χρονών. Έχω μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Νευρινωμάτωση (όγκοι πάνω στα νεύρα). Ο ένας από αυτούς πιέζει μια από τις κεντρικές αρτηρίες και είναι επικίνδυνο χειρουργείο για την ζωή μου. Χρειάζομαι άμεσα την οικονομική στήριξη όλων σας για να μπορέσω να χειρουργηθώ στο Ανόβερο της Γερμανίας έτσι ώστε να μπορέσω να γυρίσω υγιής κοντά στο 7χρονο κοριτσάκι μου. Κάθε μικρή προσφορά και θετική σκέψη θα μου δώσει δύναμη στον αγώνα μου για ελπίδα και ζωή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.
Στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της βρίσκονται συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, κοινοποιώντας την ανάρτησή της και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθήσουν.

Οι λογαριασμοί
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες του νησιού καλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ενός νέου ανθρώπου που κάνει όνειρα και θέλει να ζήσει. Υπενθυμίζουμε πως τόσο στην περίπτωση της Ντένιας Παράσχη, όσο και σε εκείνη του Λεωνίδα Κουτσούκη η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Έτσι και τώρα αρκετοί είναι εκείνοι που ξεκίνησαν να καταθέτουν χρήματα στους λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί και είναι
• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/003757-52 IBAN: GR9601103450000034500375752 SWIFT: ETHNGRAA ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Leave a Reply