ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ασημένιοι” Χανδρινός και Βλάσσης στο Κ-19 της ΕΣΠΕΠ

0

“ΧΡΥΣΟΙ” ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Beach volley Region Κ-19 της ΕΣΠΕΠ, στα γήπεδα Σφυρή -Καραντάσιου στο Ξυλόκαστρο  το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 7 ομάδων αγοριών και 16 ομάδων κοριτσιών.  espep-beach-3

Με σύμμαχο τον καιρό, οι αθλητές & αθλήτριες πραγματοποίησαν όμορφα και δυνατά παιχνίδια, στους 42 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Στην κατηγορία Κ-19 αγοριών, νικητές ανεδείχθησαν οι Γεωργιόπουλος –

Μακρυγιάννης, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Χανδρινός -Βλάσσης της Καλαμάτα 1980, το χάλκινο οι Φερτάκης -Χατζόπουλος και την τέταρτη θέση οι Νανόπουλος Η-Π/Νανόπουλος Δ.

Για την κατηγορία Κ-19 κοριτσιών, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Πατρώνη – Σπυροπούλου, το ασημένιο οι Καραβόλα -Κοντραφούρη, το χάλκινο οι Σάρρου -Κραβαρίτη και την τέταρτη θέση οι Παυλοπούλου -Παπαλεξάτου.    

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 22-23 Ιουλίου και θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας.

Στο διήμερο τουρνουά παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τους Αγώνες, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νιάρρος, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θ. Κανελλόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΠ Μ. Μακρής, ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Πελοποννήσου Παναγιώτης Χανδρινός, δεκάδες γονείς και φίλοι.

espep-beach-2

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΣΠΕΠ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ ευχαριστεί τον Δήμο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερα δε, την Καθηγήτρια Φ/Α ΚΑΠΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, τους Εθελοντές, τους Διαιτητές, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες  που συνέβαλαν στην ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή του. “

140 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply