ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ LASER 4.7: 33ος ο Τσάμης, 47ος ο Κολλινιάτης ανάμεσα σε 110 ιστιοπλόους

0

 

Πολύ καλή παρουσία με αρκετές άτυχες στιγμές ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των δυο ιστιοπλόων του ΝΟ Καλαμάτας στο Αίγιο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη Laser 4.7 που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αιγίου.

Ο Ευστάθιος Τσάμης ξεκίνησε με δυο άσχημα πλασαρίσματα στην πρώτη και τρίτη ιστιοδρομία την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος παρόλα αυτά, όμως, βρισκόταν στην 4η θέση στους Παίδες, «ακουμπώντας» διακριτικά το βάθρο, μιας και όλοι οι αθλητές είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλες τις ιστιοδρομίες.

Δεδομένου πως η σταθερότητα φέρνει τις διακρίσεις, κάτι που δεν χαρακτήρισε τη συμμετοχή των αθλητών του ΝΟΚ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως η αγωνιστικότητα τους να σημείωσε πτώση με το πάθος τους για μια καλύτερη θέση αναλλοίωτο.

Η ιστιοπλοΐα έχει πολλές μεταβλητές και συνδυασμό πραγμάτων για έναν αθλητή και πάντοτε, το μεγαλύτερο κέρδος είναι η εμπειρία και η διαρκής αγωνιστικότητα κάτι που ισχύει και για τους δυο καλαματιανού ιστιοπλόους.

Σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα, στη γενική κατάταξη ο Ευστάθιος Τσάμης κατετάγη 33ος στους 110 ιστιοπλόους και 7ος στους παίδες, ενώ ο Εμμανουήλ Κολλινιάτης κατετάγη 74ος.

Προορισμός: Βέλγιο

Το ταξίδι για τον νεαρό Ευστάθιο Τσάμη δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με προορισμό το Βέλγιο.

Ο νεαρός ιστιοπλόος του ΝΟΚ προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER 4.7 που θα γίνει στο Νιούπορτ Βελγίου το διάστημα 14 με 25 Ιουλίου, με την συμμετοχή 9 αγοριών και 2 κοριτσιών ανάμεσα σε 350 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο και 47 χώρες!!!

Leave a Reply