ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 29 Ιουλίου στο Μάνεση ο 10ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής

0

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο 10ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2017 θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 με ώρα εκκίνησης 19:00 στην γνωστή ειδυλλιακή διαδρομή: Αριστομένη – Διόδια – Στέρνα – Μάνεση. Η διαδρομή είναι 7,5km και ασφάλτινη. Το μάτι του δρομέα αντικρίζει την ελληνική ομορφιά με τα παραδοσιακά ελαιόδεντρα και αμπέλια να έχουν κυρίαρχο λόγο από την εκκίνηση ως τον περίφημο τερματισμό υπό μουσική και σαμπάνιες!

Ο αγώνας Δρόμου «Δαϊκλής» έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από ένα δρομικό γλέντι με σαμπάνιες, αλλά σε έναν αγώνα με ιστορία και μέλλον και διοργανώνεται για δέκατη χρονιά στο γραφικό, παραδοσιακό πελοποννησιακό χωριό, Μάνεση.

«Ψυχή» του αγώνα, ο Ηλίας Νικολόπουλος, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους daiklhs-manesi-2

διοργανωτές, προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να προσφέρει μια ακόμη αξέχαστη δρομική –αθλητική εμπειρία στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες. Μάλιστα, να σημειωθεί πως φέτος ο αγώνας θα έχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Μέχρι τις 27 Ιουλίου οι δηλώσεις

Δυο μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα οι δρομείς να δηλώσουν τη συμμετοχή τους διαδικτυακά.

Οι δηλώσεις θα γίνονται στο site του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας: www.sdym.gr έως και την Πέμπτη 27/7/2017, ενώ περιορισμένες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του αγώνα.

  • Συγκέντρωση αθλητών έως τις 18:00 στο Μάνεση για να μεταφερθούν στην αφετηρία με λεωφορείο.

ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλια, κύπελλα στους έξι πρώτους και μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν.

Θα υπάρχει δυνατότητα ντους για τους αγωνιζόμενους και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γεύμα με γουρουνοπούλα.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

Η διοργάνωση του αγώνα γίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάνεση με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης.

673 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply