ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΣΟΚ είναι εκεί με τον Άκη όλοι μαζί…!

0

Το να δηλώνει κάποιος, οποιοσδήποτε, την προτίμησή του σε κάποιο κόμμα είναι θεμιτό!  Το να δηλώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν είναι απλώς είδηση,  είναι τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου “ Αδέρφια μου αλήτες πουλιά, κι εγώ σαν και εσάς τους ανέμους γυρεύω χαμένα ρουσφέτια παλιά”…! Ο Άκης ΣΥΡΙΖΑ(;;;),  τώρα κύριε Καμμένο μπορείτε να αποχωρήσετε… Ερχεται ο Άκης και αν δεν έχει βουλευτικές έδρες , αγοράζει πέντε-δέκα  να κάνει δώρο για την άφιξή του μέσα στους παλιούς συντρόφους που βρήκαν καινούργιο στέκι εξουσίας…

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου

Εχω κατενθουσιαστεί  με τον Άκη ΣΥΡΙΖΑ που μου ήρθε  ένα άλλο σύνθημα στο μυαλό : “το ΠΑΣΟΚ είναι εκεί με τον Άκη όλοι μαζί”! Όπως λέει και ένας φίλος μου «Πασόκος», γιατί όχι, το ΠΑΣΟΚ  τον έχωσε  μέσα  ο ΣΥΡΙΖΑ τον έβγαλε ,αχάριστος θα ήταν;;; Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά έχει τόσους πολλούς «πασόκους» μέσα που δεν χωράγανε και έτσι… πέταξαν την Αριστερά από το παράθυρο, για να κάνουν χώρο να καθίσουν !  Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ωραίο κλαμπ με πορτιέρη τον Τσίπρα, που κάνει facecontrol και βάζει μέσα όποιους  γουστάρει!

Και να δείτε τι γέλια  θα κάνουμε,  ο Κουβέλης  περιμένει κάτι χρόνια να τον βάλουν μέσα,  και θα περάσει από μπροστά του ο Άκης κυριλάτος και θα του πει στην είσοδο ..τσσσου ρε Λάκη !  Χαμός, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις , ο άλλος κάνει το σεφ με  δέκα  τατουάζ στα χέρια, που δεν θα έτρωγες από  αυτόν ούτε σε πείνα κατοχής  ! Η άνεργη Ελλάδα  βλέπει survivor,  ο Άκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ… Τι να πω άλλο;  Σφάξε με… Μαδούρο  μου να αγιάσω!!!

 

Leave a Reply