ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» του Νίκου Αγγελίδη… στο «Bookmark» στην Καλαμάτα

0

Ένα βιβλίο διαφορετικό για την ΑΕΚ!

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου…» είναι ο τίτλος που φέρει το βιβλίο του aek-biblioδημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη, ο οποίος μέσα από μία πολύχρονη και επίπονη έρευνα, ανασυστήνει εξαρχής τις πολλαπλές εκφάνσεις του προσφυγικού αθλητισμού και αποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο λειτούργησε διαχρονικά ως κοινωνική συνισταμένη, καταγράφοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 302 ΑΕΚ σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

Στα ποτάμια και στις θάλασσες των ανθρώπινων ροών εντοπίζονται τα στοιχεία εκείνα που ενώνουν τους ανθρώπους ενώ η κοινή μνήμη αποτελεί δομικό στοιχείο των ροών προσφύγων και μεταναστών -συμπαρασύρεται και τελικώς επιβιώνει στο ανθρώπινο διάβα.

 

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου…»

στην βιτρίνα της Καλαμάτας

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου…», το εξαιρετικό και διαφορετικό βιβλίο που έγραψε για την ΑΕΚ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Αγγελίδης, διατίθεται από το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της πόλης, το «Bookmark», που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμάτας.

bookmark-1Ο Νίκος Αγγελίδης βρέθηκε προ ημερών στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, και συναντήθηκε με τα παιδιά της original και τους ανθρώπους της ΑΕΚ Καλαμάτας. Ο Λυκούργος Καρολεμέας, ο Αιμίλιος Νταουτάκης, ο Κώστας Καρτάλιας, ο Γιώργος Μαρκάκης, ο Μάριος Παραπονιάρης, ο Θοδωρής και τα άλλα παιδιά… ήταν εκεί σε ένα απρόσμενο κιτρινόμαυρο κάλεσμα της στιγμής…

Ο Ενωσίτης ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Bookmark, Λυκούργος Καρολεμέας έχει αναλάβει το σημαντικό έργο της αναγέννησης της θρυλικής ΑΕΚ Καλαμάτας μαζί με άλλους οραματιστές Ενωσίτες της περιοχής. Την πορεία της ομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσα από το ΑΕΚ Live.

Στο βίντεο,  διακρίνεται ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, Λυκούργος Καρολεμέας, φίλος της ΑΕΚ και παράγοντας της ιστορικής ΑΕΚ Καλαμάτας… να «ανεβάζει» τις «ΑΕΚ όλου του Κόσμου» στην βιτρίνα!!!

 

Όσοι επιθυμείτε να παραγγείλετε το βιβλίο ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, bookmark-2γράψτε στο allesaek@gmail.com και θα σας έρθει στην πόρτα ΑΜΕΣΑ μέσω της κορυφαίας εταιρίας courier Ταχυδέμα του γνωστού Ενωσίτη Ντάνυ Ιορδάνου…

Ενώ, όσοι είστε στην Καλαμάτα ή στην Μεσσηνία γενικότερα, θα βρείτε το βιβλίο στο βιβλιοπωλείο «Bookmark», στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας!

 

πληροφορίες από το www.aek-live.gr

 

94 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply