ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Επιστρέφουν» οι υψηλές θερμοκρασίες από σήμερα!

0

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε χθες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο, ενώ αύριο ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει:
1. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας: Σήμερα στα βόρεια τους 37, στα υπόλοιπα τους 38 και πιθανόν κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη (12/07) και την Πέμπτη (13/07) τους 39 με 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου
2. Στις παραθαλάσσιες περιοχές, τα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη: Σήμερα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη τους 37 με 38 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου
3. Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές: Σήμερα τους 31 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Leave a Reply