ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια εξαιρετική παράσταση με το «Ατακτο φεγγάρι» από την Τάξη Μελοδραματικής του ΔΩΚ

0

3

Με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τίτλο «Ατακτο φεγγάρι», ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, η φετινή χρονιά για την Τάξη Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η οποία ενθουσίασε και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό που την παρακολούθησε.

Τα τραγούδια, όλα φτιαγμένα από συνθέτες και στιχουργούς του Νότου, μπλέκονταν με τα ποιητικά κείμενα που ήταν αποσπάσματα από την ποίηση του F.G.Lorca και από τις Δημοτικές Παραλογές της Ελλάδας, δημιουργώντας μια συμπαγή φόρμα με συνεχή ροή και πλούσια εναλλαγή.

4

Το Φεγγάρι, ως αρχετυπικό σύμβολο της μαγικής επίδρασης του Υπερφυσικού πάνω στην ανθρώπινη ψυχή, αποτέλεσε τον συνεκτικό κρίκο όλων των ιστοριών, ανακινώντας  τα πάθη και κατευθύνοντας τη δράση αποκαλύπτοντας όλο το φως, την αγάπη, τον πόνο και την σκοτεινιά της γυναικείας ψυχής.

2

Συντελεστές αυτής της ιδιαίτερης παράστασης ήταν η Λίλλυ Τριαντάρη στην κινησιολογία, η Μαρία Παπαπετροπούλου στο πιάνο και ο Παναγιώτης Αδάμ στη σκηνοθεσία.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι: Ευαγγελία Μαραμπέα, Βίκη Βασιλειάδη, Πολυτίμη Αναγνωστοπούλου, Κατερίνα Παλαιολόγου, Τέτα Βασιλάκη, Φωτεινή Αράπη, Ελένη Αλεξοπούλου και Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου.

1

468 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply