ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Συγχαίρει το Νίκο Πονηρέα για το ήθος & τις πολλαπλές αθλητικές επιτυχίες του

0

“ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ” από υπερηφάνεια στο νεοσύστατο αθλητικό σωματείο Γ.Σ. Ακρίτας 2016, όχι μόνο για το δυναμικό συλλογικό «μπάσιμο» στα αθλητικά δρώμενα της Καλαμάτας, αλλά και για το ήθος των αθλητών που τον στελεχώνουν και τη σκληρή δουλειά που τους αποφέρει αθλητικές επιτυχίες.

Ένας εξ αυτών ο Νικόλαος Πονηρέας. Ο νεαρός αθλητής από την Καρδαμύλη έχει παρουσιάσει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και αθλητικό ήθος κερδίζοντας το σεβασμό των συνανθρώπων του και τα πολλά συγχαρητήρια απ όλους όσοι βρίσκονται δίπλα του και παρακολουθούν την πρόοδό του ως μαθητή και αθλητή.

Ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τον νεαρό αθλητή με την κάτωθι επιστολή:

«Ο Νικόλαος Πονηρέας (μαθητής της Β΄ Λυκείου Καρδαμύλης) ήταν ο πρώτος αθλητής του νεοσύστατου αθλητικού σωματείου Γ.Σ. Ακρίτας 2016 που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Στίβου στα Τρίκαλα στις 25 Ιουνίου 2017στο δρόμο των  3.000μ.

Ξεκίνησε τις προπονήσεις του τον Σεπτέμβρη του 2016 με προπονητή τον Κωνσταντίνο Κουβαρά και τον Μάη του 2017 απέκτησε επίσημο δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ.

Ήταν 1ος νικητής του 7ου αγώνα Δυτικής Μάνης στο δρόμο των 5,5 km με επίδοση 20΄.31’’, 1ος νικητής στην κατηγορία 18-29 ετών στο Salomon Mountain Cup και 2ος νικητής στην γενική κατάταξη του 8ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος «Taygetos Challenge».

Ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τον Νίκο Πονηρέα για τις πολλαπλές αθλητικές του επιτυχίες και το υψηλό ήθος του με την ευχή να καλλιεργήσει το ταλέντο του και να αποτελέσει πρότυπο αθλητή στο μέλλον.»

84 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply