ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και καλιεργητές ναρκωτικών!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

0

Είχαν ολόκληρη….χασισοφυτεία!

Δυο ακόμα καλλιεργητές ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία στο κέντρο του Αγρινίου και ο δεύτερος σε υπηρεσία που εδρεύει στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο 50χρονοι ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα του ενός δράστη στο Παναιτώλιο, σαράντα δυο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε κρυμμένα ανάμεσα σε δυο θερμοκήπια.

Στη συνέχεια σε επίσης περιφραγμένο αγρόκτημα του άλλου δράστη στο Γιαννούζι Αγρινίου, όπου οι δυο συλληφθέντες καλλιεργούσαν μαζί κηπευτικά, βρέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο δυο ακόμα δενδρύλλια κάνναβης.

Leave a Reply