ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συνάντηση εργασίας για τη διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών από το Σύλλογο Μηχανικών

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση εργασίας με θέμα «Εναλλακτική Διαχείριση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Μεσσηνία – Ο ρόλος του Μηχανικού» στο τέλος του προηγούμενου μήνα στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Rex με πρωτοβουλία του ΣΥΜΕΛΕΜ και κεντρικός εισηγητής ήταν ο Χάρης Μουρκάκος, γενικός διευθυντής του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων (ΣΣΕΔ) Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας (ΑΑΝΕΛ). Την συνάντηση άνοιξε με συντομη τοποθέτηση και χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Στη συνάντηση καλυφθηκαν θέματα όπως το Νομικό πλαίσιο εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ, οι υποχρεώσεις διαχειριστών (παραγωγοί ΑΕΚΚ, συλλογή, μεταφορά) τα έργα μηχανικού και υποχρεώσεις μηχανικών ως προς την εναλλακτική διαχείριση ΑΕΚΚ και τα Στοιχεία Διαχείρισης Αποβλήτων (ΣΔΑ).

«Σας ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή σας και σας βεβαιώνουμε ότι παρόμοιες επιστημονικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον», τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο πρόεδρος  Τάσος Αδαμόπουλος και ο γραμματέας  Βασίλης Παπαευσταθίου.

87 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply