ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι διακοπές του κινητού !

0

Σιγά μην πάτε διακοπές εσείς! Διακοπές πάει το iPhone κινητό σας! Αυτό το φροντίζεις να έχει μπαταρία όλη μέρα, γεμάτη οθόνη, και το χαϊδεύεις ευγενικά να πάνε οι πληροφορίες στους φίλους του..!

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου   galanopoulos-theod-09-09-03

Σιγά μην βλέπεις εσύ το τοπίο του νησιού! Το κινητό τα «βλέπει» όλα και τα καταγράφει! Εσύ απλώς το βοηθάς να πάρει καλές εικόνες να τις ανεβάσει! Αν έχει… κέφια το κινητό σου μπορεί να πάρει και σένα φωτογραφία για να χαχανίζουν οι φίλοι σου! Θα δούμε την κοιλιά σου και την κυτταρίτιδα από τη γουρουνόπουλα του χειμώνα!!!

Αν περισσέψει τίποτε από το φαγητό στην ταβέρνα που θα… τράβα το κινητό, μπορεί να φας και εσύ ένα κομμάτι που βοήθησες το μηχάνημα να δείξει την ευμάρεια του…!

Έχει πολλές δουλειές στο κινητό να κάνει τις διακοπές του, να βρει το δρόμο, να βρει το ξενοδοχείο, τι ώρα φεύγει το καράβι ,τι καιρό θα κάνει ,τι άνεμο, κλπ ! Προσοχή όμως,  εσύ πρέπει να το κοιτάς στα μάτια για να κάνει σωστά τη δουλειά του! Ξεχνάς και γυναίκα και παιδιά και θέα στην ακρογιαλιά, και κανένα μπανιστήρι για κανένα βυζί!

Πρέπει να υπηρετείς σωστά και ανελλιπώς το κινητό σου ακόμα και για να σε ξυπνήσει το πρωί να πιάσει δουλειά ! Μπορεί εσύ να είσαι ένας βαστάζος του κινητού τηλεφώνου μόνο, αλλά αυτό θα κάνει εξαιρετική δουλειά άμα το προσέχεις και το κοιτάς στα μάτια όλη μέρα και όλη νύχτα! Αυτές φίλοι μου είναι οι… διακοπές του κινητού ! Εκτός και αν αποφασίσεις να το πετάξεις στο συρτάρι και να πας διακοπές μόνος χωρίς αυτό ! Δύσκολη επιλογή, και το μηχάνημα θα σου το κρατάει… μανιάτικο και θα σου ζητάει επισκευή μόλις γυρίσεις από διακοπές!

Πάρτο απόφαση πουθενά χωρίς αυτό… Το κινητό τηλέφωνο παίρνει μαζί του πάντα… τον παραλυτικό της Καπερναούμ και του άμετρου καπιταλισμού !!!

Leave a Reply