ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας κουβάς κέρματα… φτάνει;!!!

0

Απίστευτο κι όμως ελληνικό!!! Με κέρματα θέλησε να πληρώσει συμπολίτης μας την οφειλή του στη ΔΕΗ χθες το πρωί στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου στην Αθήνα, όπου μετέβη με έναν κουβά γεμάτο ψιλά!

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η ώρα του να πληρώσει, άδειασε στα δύο γκισέ το περιεχόμενο του κουβά περίπου 5 κιλών γεμάτο με κέρματα 1, 2, 5 λεπτών και μερικών 10λεπτων… Οι υπάλληλοι αρχικά ξεκίνησαν να τα μετρήσουν αλλά ήταν τόσα πολλά που τελικά επέλεξαν να τα παρατήσουν!!!

Σύμφωνα με μαρτυρία οι υπάλληλοι επικαλέστηκαν αδυναμία λόγω κόσμου και εξυπηρέτησης του κοινού καθώς όπως του εξήγησαν η καταμέτρηση των κερμάτων απαιτούσε ώρες!

Εκτός εαυτού ο πελάτης τους ζήτησε να συνεχίσουν το μέτρημα, δίνοντάς τους μάλιστα διορία τριών λεπτών διαφορετικά τους απειλούσε πως θα καλέσει την αστυνομία! Μια ιστορία με και δίχως λογική… Τελικά απογοητευμένος ο πελάτης μάζεψε τα κέρματα και πήρε το δρόμο για την τράπεζα, προκειμένου να πληρώσει μέσω κατάθεσης  το λογαριασμό του που ήταν 1100€ και κάτι ψηλά…

kermata-deh-2kermata-deh

Ποικίλα τα σχόλια και οι αντιδράσεις … Στο γενικό χαμό άλλοι τον στήριξαν για το «καψόνι» που θέλησε να κάνει στη ΔΕΗ ενώ κάποιοι άλλοι δυσανασχέτησαν θέλοντας να επισπεύσει η διαδικασία προκειμένου και οι ίδιοι να ξεμπερδεύουν το δυνατόν γρηγορότερα και να προχωρήσουν τη μέρα τους!

Εύκολα χαρακτηρίζει κανείς την πράξη αυτή ως υπερβολή, ωστόσο στις μέρες μας κάποιοι όντως ζουν με πενταροδεκάρες και τα μονολεπτα και δεκάλεπτα είναι το χρήμα που διαθέτουν. Η εταιρεία, έχοντας και εισπρακτικό έργο πιθανόν όφειλε και οφείλει να προετοιμαστεί για τέτοιες περιπτώσεις ώστε να αποφεύγονται ανάλογα …κωμικοτραγικά επεισόδια στην τρελή καθημερινότητα που έχει περιέλθει η ζωή μας!

 

 

Leave a Reply