ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80»: Αναζητούνται δυο γκαρντ και ένας ψηλός!

0

Οι πρωταθλητές της Α΄ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. «λύκοι» τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με στόχο μια αξιοπρεπή παρουσία και παραμονή. Με αυτά τα δεδομένα κινούνται στον μεταγραφικό τομέα, έχοντας ήδη κάνει κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, υπό το πλάνο του πολυνίκη προπονητή Αλέξη Κορογώνα.

Στο δυναμικό της μπασκετικής ομάδας της «Καλαμάτας 80» έχουν προστεθεί μέχρι στιγμής οι Χατζής, Παναγιωτακόπουλος, Αρώνης, Πέτρου, Πραμαγκιούλης και Σκοπέτος.

Η ενίσχυση όμως δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζεται και σύμφωνα με τον σχεδιασμό του νεαρού κόουτς περιλαμβάνει τρείς ακόμα προσθήκες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κορογώνας βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με δυο γκαρντ από την Αθήνα, με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να ανακοινωθούν.

Το παζλ ολοκληρώνεται με την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, ενός ψηλού, που θα δώσει «μπόι» αλλά παράλληλα θα παίξει κομβικό ρόλο -όπως και όλοι οι παίκτες βεβαίως -στην επίτευξη του βασικότερου στόχου, της σύστασης ενός δυναμικού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Την ικανοποίησή του για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής εκφράζει ο Αλέξης Κορογώνας ο οποίος διευκρίνισε πως εφόσον κλείσουν και αυτές οι τρεις μεταγραφές θα ενισχυθεί περισσότερο η σιγουριά του για ένα ολοκληρωμένο, έτοιμο και δυνατό ρόστερ καθώς θα έχουν καλυφθεί τα κενά.

Το ρόστερ αναμένεται να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αμέσως μετά ξεκινά ο σχεδιασμός της προετοιμασίας.

 

96 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply