ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόντρες ξέσπασαν στα Φιλιατρά για το δημοτικό κοιμητήριο!

0

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Eνδιαφέρον παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες στα Φιλιατρά τα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το νεκροταφείο Φιλιατρών, δεδομένου ότι ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του νεκροταφείου έχει δημιουργηθεί ένας μικρός παράνομος σκουπιδότοπος με μπάζα, κλαριά κ.ά.

Ο κάτοικοι των Φιλιατρών μιλούν ωστόσο για αδιαφορία και εγκατάλειψη από την πλευρά του δήμου Τριφυλίας, ενώ ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης σε δηλώσεις του στο Filiatranews ανέφερε πως έχει ζητήσει τη συνδρομή μηχανημάτων προκειμένου άμεσα να προχωρήσουν στον καθαρισμό του νεκροταφείου. Μάλιστα, ανέφερε πως έχει ζητήσει τα μηχανήματα εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, χωρίς ωστόσο να έχουν παραχωρηθεί έως τώρα και ενώ τα μηχανήματα (γκρέιντερ – φορτηγό – τσάπα) βρίσκονται σε τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Η ανακοίνωση πάντως του κ. Καναλουπίτη στην ουσία «αδειάζει» τον αντιδήμαρχο Φιλιατρών Αναστάσιο Πούλο, δείχνοντας ταυτόχρονα μια «αδυναμία» στην συνεργασία μεταξύ αντιδημάρχου και του προέδρου της Τ.Κ. για την επίλυση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας και της γενικότερης λειτουργίας της Δ.Ε. Φιλιατρών.

Γ.Μπ.

Leave a Reply