ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τάσος Μάλλιος με την εθνική στο Βαλκανικό στην Τουρκία!

0

ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ LAZER Ο ΒΡΑΧΑΤΗΣ

Την πρωτιά στην περιφέρεια Ν. Ελλάδος κατέκτησε πρόσφατα ο νεαρός ιστιοπλόος του ΝΑΣΚ «Αίολος» Τάσος Μάλλιος που συμμετείχε στους αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου Optimist 11χρονων που διοργάνωσαν 24 με 28 Ιουνίου η Ε.Ι.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού και την υποστήριξη των ομίλων Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος  Π. Φώκαιας «Ο Πυθέας», Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου και Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αναβύσσου και Π. Φώκαιας.

Η πρωτιά στο Πανελλήνιο χάρισε στον Τάσο Μάλλιο μια ακόμη σπουδαία διάκριση, μια θέση στην εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας με την οποία θα συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Τουρκία.

Στον αγώνα, στην Παλαιά Φώκαια, συμμετείχαν επίσης οι Παναγιώτης Οικονομόπουλος, Ιωάννης Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Γκόνης οι οποίοι είχαν αρκετά καλές επιδόσεις.

 

Πρώτος στην περιφέρεια Ν. Ελλάδος ο Δημήτρης Βραχάτης

Η δράση συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στο Αίγιο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου Lazer. Ο ΝΑΣΚ «Αίολος» έλαβε μέρος με δυο ιστιοπλόους, τους Δημήτρη Βραχάτη και Ευστάθιο Πίσπα.

braxaths-aiolosΟ Δημήτρης Βραχάτης αναδείχθηκε πρώτος στην περιφέρεια Ν. Ελλάδος, ενώ η εμφάνιση του Ευστάθιου Πίσπα ήταν αρκετά καλή.

Στη γενική κατάταξη ο Βραχάτης ήταν 30ος και ο Πίσπας ήταν 44ος.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός το διασυλλογικό πρωτάθλημα Optimist και Lazer που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα.

Leave a Reply