ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοκογλυφικά και πυραμίδες κάνουν θραύση και στην Καλαμάτα!

0

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τις πρακτικές «πυραμίδας» στην Καλαμάτα από τους Ουκρανούς… επενδυτές, έχουν προκαλέσει αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις. Διαδικτυακός φίλος με ονοματεπώνυμο, επισημαίνει τις ευθύνες και όσων εμπλέκονται σε τέτοιες ιστορίες με σκοπό το τοκογλυφικό κέρδος! Και δεν έχει άδικο. Επισημαίνει, λοιπόν, ο φίλος αναγνώστης Θ.Μ.:

«Ενα μικρό σχόλιο για τις αναρτήσεις σχετικά με τις πυραμίδες που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό στην Καλαμάτα!

Οχι σχετικά με τις δημοσιεύσεις σας (που είναι αρκετά καλογραμμένες και εντελώς αντικειμενικές και συμμερίζομαι ) αλλά για το όλο θέμα που έχει προκύψει! Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες για τους “επικίνδυνους αληταράδες” που κοροϊδεύουν τον κόσμο ,και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά με δόλο…

Για τα τοκογλυφικά, κατά την ταπεινή μου άποψη, δάνεια (σου δίνω 5 , θα μου επιστρέψεις 10) “μαύρα” και αδήλωτα, από άτομα που κατείχαν καίριες θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες ; Αλλά ναι , αυτά τα δάνεια τα έκαναν από την καλή τους την καρδιά , που λένε και στο χωριό μου, και όχι για να έχουν κάποιο κέρδος! Δεν ήξεραν και ακόμα δεν γνωρίζουν για τέτοιου είδους συναλλαγές; Εν αντιθέσει με τα «mercuri», νέα και παλιά, τα «μπόκο-μπόκο» και τα «μπόκο χαράμ», τα οποία παίζουν στα δάκτυλα».

Για την αντιγραφή

Θ.Τ.

Leave a Reply