ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7ος στα 400 μ. με εμπόδια ο Πανελληνιονίκης Παίδων Χρήστος Μέτα

0

ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ε/ Ν

Θετικό πρόσημο η παρουσία των αθλητών του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων/ Νεανίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου στην Κατερίνη.

Οι Παίδες του Τμήματος Στίβου του ιστορικού καλαματιανού συλλόγου έλαβαν μέρος σε ένα πρωτάθλημα ανώτερης ηλικιακής κατηγορίας και πραγματοποίησαν αξιόλογη αγωνιστική εμφάνιση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την αγωνιστική της συνέχεια.

Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Πανελληνιονίκης των Παίδων Χρήστος Μέτα, ο οποίος έτρεξε στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια και κατέκτησε την 7η θέση με επίδοση 57’’.15.

omada-skytalodromias-messhniakoyΟ Αλέξανδρος Νικολόπουλος συμμετείχε για πρώτη φορά σε δρόμο 200 μέτρων και κατετάγη 30ος στον προκριματικό γύρο με χρόνο 23’’.76.

27ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Σταματέλος με επίδοση 12’’.02 στην προκριματική φάση του δρόμου των 100 μέτρων. Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100, αποτελούμενη από τους Σταματέλο, Πανταζή, Νικολόπουλο και Κούσκουλα τερμάτισε στην 8η θέση (44’’.30) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού στην Κατερίνη συνόδευσε η προπονήτρια Ελένη Χαντζή.

 

Αγωνιστική ανάπαυλα…

Με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων και Νεανίδων, ουσιαστικά πέφτει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ανωτέρω αθλητών του Μεσσηνιακού ΓΣ.

Πλέον ξεκινά γι’ αυτούς η μεταβατική περίοδος μικρής ανάπαυλας ενόψει της ερχόμενης προπονητικής περιόδου.

Leave a Reply