ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και την ανεργία μείωσαν και την τίγρη… πήδηξαν! 

0

 

Να λειτουργήσω λιγάκι σαν ένας αγαθός Έλληνας Πολίτης;  Αν αύριο αρχίσω να σας λέω ότι έχω ’κονομήσει, έχω δύο επιχειρήσεις μία Mercedes και μία Πόρσε και χρήμα με ουρά, αλλά εσείς  ακόμα με βλέπετε με τα ίδια ρούχα, και  το σαραβαλάκι μου να πηγαίνω για κανένα μεροκάματο, τι θα λέγατε για μένα; Πάει  την ψώνισε ο μπαγλαμάς, πάει να μας πουλήσει φανταστικό πλούτο..!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ  ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ε, λοιπόν(;)  γιατί δεν βγαίνει ένας να κράξει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο  που ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα μπαίνει σε φάση δυναμικής ανάπτυξης;  Βρε μπαγλαμά, άλλο το μαγιό Brazil κι άλλο ο κώλος μας ρεζίλ…! Ανακόψανε λέει την ανεργία…  την μειωσανε !  Θα πρόκειται φυσικά  για τίποτε  τετράωρα της πλάκας, και κάτι απλήρωτους ξενοδοχοϋπαλλήλους που μόλις κλείσουν τα 100 ένσημα θα φάνε… απολυτήριο που θα είναι όλο δικό τους !

Γενικά οι μπαρούφες και οι  μπουρούχες ,  λέγονται ανερυθρίαστα χωρίς αιδώ και  χωρίς τσίπα  !  Ακούς πολιτικό να μιλάει και σου θυμίζει το ανέκδοτο με τον παραμυθά στο καφενείο ! “Εκεί που είχε σκοτώσει λιοντάρια και κροκόδειλους μιλούσε για την τίγρη. -Να  ρε παιδιά, στο σταυρό που σας κάνω, είχα  το όπλο στα χέρια αλλά και η τίγρη σηκώνει τα πόδια  να μου επιτεθεί ! -Μήτσο στο τηλέφωνο  φωνάζει ο καφετζής ! Διακόπτει  την αφήγηση και  γυρνώντας έχει ξεχάσει  που έχει αφήσει την ιστορία με το παραμύθι , και ρωτά τους θαμώνες του  καφενείου! – Που είχαμε μείνει ρε παιδιά ;;; –   Να εκεί που είχε σηκώσει τα πόδια ! Ναι, ναι ! Και της ρίχνω που λέτε έναν π@@@@@ ρε παιδιά άλλο πράμα ! Τέλος !!! Συγχαρητήρια, κύριε Μήτσο, αξίζετε τη θέση του… κυβερνητικού εκπροσώπου !!!

Leave a Reply