ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER 4.7: Σαλπάρει… για Nieuwpoort ο Ευστάθιος Τσάμης του ΝΟΚ!

0

Η ΘΕΛΗΣΗ ξεπερνά τις δυσκολίες και πλέον ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Ευστάθιος Τσάμης, είναι αντιμέτωπος με καινούργια πρόκληση!
Ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER 4.7 που ξεκινά 16 μέχρι 24 Ιουλίου στο Nieuwpoort του Βελγίου!
Ένας αγώνας που θα ολοκληρωθεί με 12 ιστιοδρομίες και συνθήκες φθινοπωρινές και πρωτόγνωρες με μεγάλη παλίρροια και ρεύματα που μεταβάλλονται συνέχεια. Θα συμμετέχουν 350 ιστιοπλόοι από 46 χώρες, μια πραγματική ιστιοπλοϊκή εμπειρία και ένας αγώνας ορόσημο στο ιστορικό του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Αυτή θα είναι η τρίτη διεθνή συμμετοχή του Ευστάθιου Τσάμη, κάτι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή της περιφέρειας χωρίς χορηγούς και υποστήριξη.
Να μην ξεχνάμε το Αλέξανδρο Χόχολη του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το 2008 στην Κροατία στον ίδιο αγώνα που κατέλαβε την πέμπτη θέση κάνοντας υπερήφανους την ιστιοπλοϊκή οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Ο Καλαματιανός προπονητής και παγκόσμιος πρωταθλητής Παναγιώτης Βεργινάδης θα είναι δίπλα στο αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και σε αυτόν τον αγώνα.
Η ελληνική αποστολή θα έχει 9 αγόρια και 2 κορίτσια, με πολλές προσδοκίες για μια θέση στο βάθρο .

130 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply