ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΑΝΗΣ BC: Για ένα χρόνο ακόμη στην ΕΑΠ ο Δημήτρης Τσουλέας!

0

Την εκ νέου παραχώρηση του για ένα χρόνο στην Ε.Α. Πατρών με την οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Πήγασου Μάνης BC.
Η ανακοίνωση: «Όλα ξεκίνησαν όταν στην προσπάθεια να μαζέψω άτομα για να στελεχώσω τις ακαδημίες ρώτησα ένα παιδί μετρίου αναστήματος, παχουλό τότε, αν θα ήθελε να παίξει μπάσκετ.
Η απάντηση ήταν “ναι” και από ότι φαίνεται ήταν ειλικρινής γιατί από τότε ο Δημήτρης δεν έλειψε ποτέ από καμία προπόνηση και για κανέναν λόγο!
Κάθε μέρα προπονήσεις στο σουτ! Πρόσεχε την δίαιτα του, άρχισε να κοιμάται από τις 11, δεν έχασε ποτέ καμία προπόνηση ενδυνάμωσης όσο πιασμένος και να ήταν!
Έχασε ακόμα και πατρινά καρναβάλια (!!!) για να είναι στον αγώνα.
Έτσι από 13ος παίχτης στο παιδικό και εκφωνητής στις κερκίδες στα βίντεο του ανδρικού κατάφερε να κερδίσει την θέση του και στο ανδρικό αρχικά σαν πρώτος μικρός και στην συνέχεια σαν βασικό τριάρι! Ενώ αναδείχτηκε τα επόμενα χρόνια και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και πρώτος στα τρίποντα στην κανονική διάρκεια!
Ασχέτως αποτελέσματος, στην νέα γενιά πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεις άτομα να επιμένουν τόσο στην προπόνηση, να μην βαριούνται ποτέ, να γουστάρουν την διαδικασία και όχι μόνο το γρήγορο αποτέλεσμα, να μην στηρίζονται μόνο στα φυσικά προσόντα τους αλλά να δίνουν το 100% τους.
Ο Τσουλέας(1996 1.96), μάγειρας πλέον, ήταν φέτος το βασικό τεσσάρι στην ΕΑΠ (Α1 ΕΣΚΑΗ) στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και πανηγύρισε με την ομάδα του το τοπικό πρωτάθλημα!
Ανακοινώνεται η εκ νέου παραχώρηση του για ένα χρόνο στην Ε.Α.Π.!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ταξίδι του στην Γ’ Εθνική!»

Leave a Reply