ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια ακόμη φυτεία 154 δενδρυλλίων εντόπισε στη Μεσσηνία το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ!

0

Τέλος στην εμπορία χασίς στη Μεσσηνία, φαίνεται πως θα βάλει οριστικά η Αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί διαρκείς ελέγχους και έρευνες σε όλο το νομό!

kannabh-2

Σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Δίωξης και τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους, σε όλη τη Μεσσηνία επιχειρεί τακτικά, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο εντοπίζει φυτείες, τις οποίες στη συνέχεια οι αστυνομικοί, ξεριζώνουν και κατάσχουν τα δενδρύλλια! Έτσι, το Σάββατο εντοπίστηκε μια ακόμη από αέρος, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.
Μάλιστα, γι’ αυτήν τη φυτεία 154 δενδρυλλίων μέχρι και ενάμισι μέτρου, συνελήφθησαν  ένας 49χρονος Έλληνας και τέσσερις Αλβανοί 52, 36 και 21 ετών, καθώς και ένας ανήλικος!
Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα και το προανακριτικό έργο από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συνεχίζονται.

Leave a Reply