ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δ.Φ.Χ.Κ., Νοσοκομείο Καλαμάτας κ.ά.

0

ΑΠΟ το βράδυ της Παρασκευής η Καλαμάτα βρίσκεται στον αστερισμό του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και όσοι ενδιαφέρονται, το απολαμβάνουν όπως είναι επόμενο.

ΓΙΑ τους υπόλοιπους που έτσι κι αλλιώς είναι οι περισσότεροι, το ΔΦΧ περνάει απαρατήρητο, ντόπιοι και επισκέπτες που κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη και για το  Φεστιβάλ αδιαφορούν.

ΤΟ Δ.Φ.Χ.Κ. πάντως δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας για την πόλη, που η αξιοποίησή του θα προσφέρει πολλά στο παρόν και το μέλλον της.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τα καλλιτεχνικά δρώμενα του Δ.Φ.Χ.Κ., να ’ναι καλά η φίλτατή μου Αφροδίτη Σπυροπούλου που τα παρακολούθησε και θα μάθετε απ’ αυτήν τα όσα έγιναν και θα γίνουν.

***

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Καλαμάτας παράδειγμα προς μίμηση, είπε και ο αν. υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης και πολύ χαρήκαμε για μια ακόμα επιβράβευση του Νοσοκομείου, που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή και μπράβο στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό σε όλες τις υπηρεσίες, διοικητικές, ιατρικές, νοσηλευτικές.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, είναι επιβεβλημένη και αναμένουμε την υλοποίηση των όσων ο υπουργός ανέφερε στη συνέντευξή του.

***

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ έχει εγκαταλειφθεί. Διάβασα στη «ΦΩΝΗ» του Σαββάτου τη δήλωση του τοπικού συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισίας Σωτήρη Γιαννόπουλου, που ήταν το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων που καταλογίζουν στη Δημοτική Αρχή Κατσίβελα οι περισσότεροι Τριφύλιοι.

ΤΑ ΟΣΑ αναφέρει ο Γιαννόπουλος στη δήλωσή του, χρήζουν απαντήσεων, αλλά είναι άγνωστο αν η δημοτική αρχή μπει στον κόπο να το κάνει.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ τα προβλήματα στην Τριφυλία συσσωρεύονται και η δυσφορία εντείνεται.

ΘΑ επανέλθουμε.

***

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, στα όσα ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χριστόπουλος αναφέρεται για το Ασπρόχωμα και τα προβλήματά του, αλλά το μόνο που κατάφεραν και οι δύο είναι να συμφωνήσουν διαφωνώντας πως το Ασπρόχωμα έχει προβλήματα!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ όμως είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα αυτά και προς την κατεύθυνση των λύσεων μένει να δούμε συγκεκριμένες προτάσεις από κάθε πλευρά. Αναμένουμε!

***

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στη Ζουζού Νικολούδη είναι το φετινό 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και μπράβο στους διοργανωτές που το σκέφτηκαν.

ΟΤΑΝ όμως πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κορυφαία κυρία του ελληνικού χώρου στην «Μπουκαδούρα», κανείς από τους διοργανωτές δεν έδωσαν το παρών τους.

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ότι σνομπάρουν το χώρο ή ότι είχαν ελλιπή ενημέρωση;

***

ΟΡΘΩΣ ο Δήμος Καλαμάτας παρακαλεί τους πολίτες να παρέχουν συνδρομή στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει καθόλου εύκολο έργο.

ΚΑΛΟ όμως θα ήταν ο Δήμος να εγκαλέσει και όσους δημοτικούς αστυνομικούς παρεκτρέπονται στη συμπεριφορά τους δημιουργώντας προβλήματα στους πολίτες.

ΣΕ ΑΛΛΗ περίπτωση δύσκολα θα αποφευχθούν τα χειρότερα όταν το θράσος της εξουσίας έχει νομιμοφανή κάλυψη.

ΚΑΛΗ εβδομάδα σε όλους.

 Θανάσης Παντές

Leave a Reply