ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυνήγι θησαυρού με πολλά απίθανα δώρα από την Ποτοποιία Κωστέας!

0

Ένα καλοκαιρινό παιχνίδι για όλους τους Καλαματιανούς φίλους και φίλες. Ένα μικρό κυνήγι θησαυρού από την Ποτοποιία Κωστέα με απίθανα δώρα, την Δευτέρα 31 Ιουλίου (1 μ.μ. – 6 μ.μ.)

Η γνωστή σε όλους ποτοποιία ΚΩΣΤΕΑ, μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται 65 χρόνια στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα των αποσταγμάτων, κατακτά με σταθερό και σίγουρο βηματισμό την αγορά, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, τολμά και εισάγει καινοτόμες ιδέες βασισμένες πάντα στις παραδοσιακές αξίες και τις αγνές πρώτες ύλες, εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, σε μια προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Το φετινό καλοκαίρι, η ποτοποιία ΚΩΣΤΕΑ, έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καλοκαιρινής μας καθημερινότητας και μας κερνάει δροσιστικά, γλυκόπιοτα σφηνάκια χαράς, κεφιού εγρήγορσης και περιπέτειας προσφέροντας το κυνήγι του θησαυρού της πόλης μας….

Με τη διοργάνωση του παιχνιδιού αυτού, προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στο τουριστικό προφίλ και συμβάλλει ώστε η πόλη της καρδιάς μας, η  Καλαμάτα μας να γίνει το επίκεντρο προορισμού του φετινού καλοκαιριού…..Η πόλη μας, που αναμφίβολα διαθέτει στοιχεία συνυφασμένα με την ιστορία και τη σύσταση του γνήσιου ούζου, όπως αυτό του ΚΩΣΤΕΑ, «ευλογημένη γη», «γλυκό κλίμα», «εξαιρετικό νερό», «καθαρό αέρα», «ελληνική ψυχή και μπόλικο μεράκι» και φυσικά ευνοϊκές συνθήκες για καλή παρέα και αλησμόνητες ουζοσυναντήσεις! Η Καλαμάτα ανήκει στις ελληνικές πόλεις που διατηρούν μεγάλη παράδοση στην ποτοποιία και κυρίως στην παρασκευή ούζου. Οι ιδανικές συνθήκες εύφορης γης, υγρασίας, ήπιου κλίματος, θαλάσσιου αέρα και υψόμετρου ευνοούν την ανάπτυξη βοτάνων και αρωματικών φυτών που αποτελούν βασικά συστατικά για την παραγωγή του ούζου.

Το κυνήγι του θησαυρού  είναι ένα καλοκαιρινό ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο  γεγονός που στοχεύει στην ανακάλυψη έξι απλών στοιχείων και απευθύνεται σε όλους μας, ανεξάρτητα από ηλικία και ενασχόληση. Το παιχνίδι που αναμένεται να αναστατώσει ευχάριστα την πόλη  φιλοδοξεί να προσφέρει σε συμμετέχοντες και θεατές δυνατές συγκινήσεις, πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και διασκεδαστικές περιπέτειες απρόοπτα και ανατροπές, αποκαλύπτοντάς μας τη συναρπαστική μαγεία της πόλης στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού. Όλοι  εξάλλου έχουν δικαίωμα στη χαρά και τη χαλάρωση που μπορεί να προσφέρει το καλοκαίρι στην Καλαμάτα μας.

Ψυχή του παιχνιδιού αυτού είναι οι χιλιάδες φίλοι της ποτοποιίας ΚΩΣΤΕΑ και της πόλης της Καλαμάτας, που συμμετέχουν αυθόρμητα σε έναν χαριτωμένο καλοκαιρινό  ρυθμό, με κέρδος τη χαρά της συμμετοχής και όχι τον ανταγωνισμό που επιφέρει ένας διαγωνισμός. Γιατί σε αυτό παιχνίδι κερδίζουν όλοι, από την αίσθηση της  συμμετοχής τους σε ένα παιχνίδι γεμάτο ρυθμό, ζωντάνια, δροσιά που έρχεται να ταρακουνήσει την καλοκαιρινή ανεμελιά και να μας ξεσηκώσει διεγείροντας τις αισθήσεις μας…..

Εξάλλου, η  χαρά του παιχνιδιού και η συμμετοχή σε αυτό είναι πιο σημαντική από την ίδια την πρωτιά της νίκης.. Η σταδιακή αναζήτηση και  ανακάλυψη των 6 στοιχείων του θησαυρού είναι σαν το κέρασμα με τα γλυκόπιοτα ποτά του ΚΩΣΤΕΑ.  Πίνονται ευχάριστα, σταματούν τον χρόνο σε ευχάριστες στιγμές γεύσης, αναδεικνύουν αργόσυρτα τα αρώματα και τη γεύση που κρατάνε  καλά κρυμμένα στη σύστασή τους στον ουρανίσκο αλλά και τον νου αφού το ούζο και το τσίπουρο ΚΩΣΤΕΑ  είναι  ποτά γεμάτα εικόνες από Μεσσηνία και Ελλάδα!..(Πίνουμε πάντα υπέυθυνα…)

Οδηγίες  και προϋποθέσεις παιχνιδιού

Το παιχνίδι θα γίνει στις 31 Ιουλίου 2017. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα περάσουν από την έδρα της επιχείρησης στην Αναγνωσταρά 35 να δηλώσουν συμμετοχή. Στις 31 Ιουλίου, απόγευμα Δευτέρας, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το πρώτο τους στοιχείο από την Αναγνωσταρά 35. Βάσει του πρώτου αυτού στοιχείου θα πρέπει να ανακαλύψουν σε ποιο σημείο της πόλης βρίσκεται το δεύτερο στοιχείο και να το αναζητήσουν. Εφόσον επιτύχουν και βρουν το δεύτερο στοιχείο, θα οδηγηθούν στο τρίτο κ.ο.κ. Το 6ο στοιχείο οδηγεί στον κρυμμένο θησαυρό.

    Από το κυνήγι θα αναδειχθούν τρεις νικητές:

α. Ο πρώτος που θα φτάσει στον θησαυρό ο οποίος θα κερδίσει ένα τριήμερο στο NATURA CLUB & SPA Επίσης δύο ακόμη νικητές οι οποίοι ενώ έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία δεν έφτασαν πρώτοι στον θησαυρό. Συγκεκριμένα:

β. Όποιος επιστρέψει πρώτος στο σημείο εκκίνησης ο οποίος θα κερδίσει ένα γεύμα για δύο άτομα στο εστιατόριο beach bar THALASSA και

γ. Ο αμέσως επόμενος που θα φτάσει στο σημείο εκκίνησης ο οποίος θα κερδίσει ένα κουπόνι αξίας 40,00 ευρώ από την MIRADA shoes & handmade accessories.

Βασική προϋπόθεση είναι οι νικητές να κρατούν στα χέρια τους ΚΑΙ τα 6 στοιχεία που ανακάλυψαν στην πορεία τους.

Ένα αναμνηστικό δώρο θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες!!

 

Δηλώστε συμμέτοχη μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουλίου, στην έδρα της ποτοποιίας Κωστέα, στην οδό Αναγνωσταρά 35 και Νικηταρά 6.

Μην ξεχνάτε, η Ποτοποιία Κωστέα κερνά λικέρ μαστίχας και σας περιμένει όλους για μια αξέχαστη εμπειρία!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα αναμνηστικό δωράκι!

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b1%cf%83

Leave a Reply