ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

0

ΣΤΙΣ 29 Μαΐου συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που υπήρξε ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ και ο θεωρούμενος ως ο δημοφιλέστερος από το 1960 και μετά.

ΜΕ ΔΕΚΑ προέδρους να έχουν ακολουθήσει, φτάσαμε στο σημερινό 45ο, που θεωρείται ήδη ως ο χειρότερος όλων των εποχών και ας είναι ακόμα στην αρχή της θητείας του.

ΑΥΤΟΣ ο χειρότερος όλων λοιπόν, αποφάσισε πως δεν έφτασε ακόμα ο καιρός ώστε να ανοιχθούν τα αρχεία που αφορούν στη δολοφονία του JFK και προφανώς αυτή η απόφαση μόνο τυχαία δεν προέκυψε.

ΑΠΟ μια πλευρά πάντως ο χειρότερος όλων Τραμπ μπορεί να έχει και κάποιο δίκιο που δέχτηκε τις εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών να μην δημοσιοποιηθούν μέχρι τώρα άγνωστα στοιχεία για τη δολοφονία του δημοφιλέστερου Aμερικανού προέδρου.

ΙΣΩΣ και σήμερα η δημοσιοποίηση στοιχείων να δημιουργούσε επιπλοκές στο εσωτερικό των αμερικανικών υπηρεσιών, που προφανώς και είναι ανεπιθύμητες σ’ αυτές.

ΚΑΤΑ πόσο θα εορταστεί η εκατοστή επέτειος από τη γέννηση του Κένεντι, δεν το γνωρίζω.

ΑΛΛΩΣΤΕ μην ξεχνάμε πως στις ΗΠΑ είναι πάρα πολλοί εκείνοι που δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τη δυναστεία των Κένεντι, που έτσι κι αλλιώς βαραίνεται και ευθύνεται με αμέτρητα σκάνδαλα.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι εξαιρετικού ενδιαφέροντος είναι το μυθιστόρημα του Στίβεν Κίνγκ «22/11/1963».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply