ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Του Ντάνου το κάστανο!…

0

Eιμαστε τυχεροί που υπάρχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ναι, ναι, το έχω ξαναγράψει, είμαστε  ικανοί σαν λαός να επιλέξουμε και πολύ χειρότερα! Το Λεβέντη, τον Βεργή (αυτόν με το κοστούμι τραπεζομάντηλο) το Λιακόπουλο, τον… Ντάνο!  Τον Αγιο Παΐσιο!
Λαός που πηγαίνει και προσκυνά το κάστανο του Παΐσιου, μάλλον το… φυστίκωμά του ψάχνει, παρά τη σωτηρία της ψυχής του!!! Λαός που πάει να υποδεχτεί τον Ντάνο, είναι να τον κάνεις ντάνα και για ξεφόρτωμα ! Ποιος είναι αυτός ο Ντάνος ρε παιδιά ;

Εγώ μόνο τη Ντάνα ιντερνάσιοναλ ήξερα, μια τραγουδίστρια τραβεστί! Τον Ντάνο δεν τον ξέρω καθόλου! Ακου Ντάνος ;;; Μια πρόβλεψη δική μου είναι ότι πάμε για Σάκη επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας ! Γιατί όχι ; Τι έχει παραπάνω ο Ντάνος από το Σάκη …ή το Σάχη της Περσίας ; Αμα προσκυνάμε το «ιερό κάστανο» , άμα εμφανιστεί «ιερό τουτούνι» δεν θα το κάνουμε τουλάχιστον πρόεδρο Δημοκρατίας ; Κάποιος να μας μαζέψει ρε ! Ξεφύγαμε !

Θα ζωγραφίσει κανένας καμιά μέρα κανένα τατουάζ με τον Αη Γιώργη και θα βγει σε καμιά καφετέρια να τον προσκυνάνε  Χριστιανοί και Αγαρηνοί!!! Αυτή η πουτάνα η κρίση πάει μας έκανε εντελώς χαϊβάνια , δεν εξηγείται διαφορετικά ! Εχει τόση πολλή  χαζομάρα  ανεκμετάλλευτη που μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγει και να υποστηρίξει την πιο αγαθή , την πιο βλαμμένη ή την πιο κουτοπόνηρη  ιδέα και να πιάσει τόπο ! Μη μου πείτε δε ότι είστε πολύ περήφανοι  σαν Ελληνες απόγονοι που πάτε και προσκυνάτε το… κάστανο του Ντάνου, το πουλί του Τσοβόλα ή το στήθος της Ελένης της μεγαλοβυζούσας!!!

Τι λαός είναι τούτος δεν μπορώ να καταλάβω ! Δεν έχει ούτε ένα φίλο στη ζωή αλλά έχει εκατοντάδες στο φεϊσμπούκι ! Δεν έχει φράγκο αλλά έχει κινητό που κάνει 600 ευρώ και πάνω! Εχει απλήρωτο το ρεύμα  αλλά έχει τατουάζ με κινέζικα γράμματα που πιθανόν να  γράφει: « Τσαγκ Λι έλα στην αυλή». Ενας λαός που δεν κάνει παιδιά ,αλλά έχει πολλά σκυλιά να μεγαλώσει να τα… σπουδάσει, να τα στείλει να πάρουν ένα πτυχίο για να γαυγίζουν με τέχνη στη γειτονιά ! Άντε, μετά τα… κάστανα του Παΐσιου να αγιοποιήσετε τα φιστίκια Αιγινης ,  και τα σύκα Καλαμάτας! Κι αν δεν φτάνουν αυτά  υπάρχουν τα καρπούζια της Τριφυλίας, οι φράουλες της Μανωλάδας, τα Αργίτικα πεπόνια και τα αγγούρια τα Καλυβιώτικα ή αν προτιμάτε τα Φιλιατρινά!

Ευλόγησαν δέσποτα…

Leave a Reply