ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το 2ο Laconia Summer Basketour και το 5ο «Τζάμπολ Αγάπης»

0

ΣΤΟ ΚΓ ΜΟΛΑΩΝ 5 ΕΩΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΩΔΕΚΑ είναι οι ομάδες που πήραν μέρος στην κλήρωση του Laconia Summer Basketour 2017 που θα διεξαχθεί παράλληλα με το 5ο «Τζάμπολ Αγάπης» με τη συμμετοχή παιδιών ΑμεΑ.

Το 2ο Laconia Summer Basketour θα ξεκινήσει –και φέτος- με το τουρνουά «3 on 3»,το οποίο θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στις 5 και 6 Αυγούστου.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί η κατηγορία Under 16 Ανδρών, ενώ την επόμενη ημέρα την σκυτάλη θα πάρουν οι κατηγορίες Over 16 Ανδρών και Γυναικών.

Από τις 7 έως τις 12 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος «5 on 5», στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων από τους οποίους θα προκύψουν τέσσερις όμιλοι και εν συνεχεία ο πρώτος κάθε ομίλου θα προκριθεί στο Final-four.

Το Σάββατο που μας πέρασε στο δημαρχείο Μονεμβασιάς έγινε η συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι υποστηρικτές, οι ομάδες και το πρόγραμμα των τουρνουά «3 on 3» και «5 on 5». Στο πάνελ βρέθηκαν από πλευράς διοργανωτών οι Γεώργιος Ψιακής (υπεύθυνος διοργάνωσης), Μιχάλης Βακαλόπουλος (μέλος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. /Ε.Ο.Κ.), Γιάννης Κολλιάκος (εκπρόσωπος Δήμου), Παναγιώτα Αλειφέρη (εκπρόσωπος Νομικού Προσώπου Δήμου), Χρήστος Σμυρναίος (πρόεδρος ΑΠΟΕΛ) και από την μεριά των χορηγών θα παραβρεθούν οι Βαγγέλης Χαραμής, Γιώργος Φουντούκης, Αντώνης Μαραβέλλιας, Βίκυ Καναβάρος και Δημήτρης Κότσαλης.

laconia-basket

Στο τέλος έγινε η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος «5 on 5», και έχουν ως εξής:

Α Όμιλος: ΑΠΟΕΛ (Α1), ΑΕ Σπάρτης (Α2), SivasSpor (A3)

Β Όμιλος: Δαιμόνια (Β1), Ομάδα Β2, Άμυνα (Β3)

Γ Όμιλος: Κάστρο Μον.(Γ1), Γύθειο BC (Γ2), Superleague Academy (Γ3)

Δ Όμιλος: Νεάπολη (Δ1), Energy (Δ2), Όλοι Χώμα Thunder (Δ3)

Παρουσιαστές του Final 4 στο 2ο Laconia Summer Basketour 2017 θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Έλενα Κρεμλίδου.

 

Το 5o «Τζάμπολ Αγάπης»

Στο πλαίσιο των αγώνων του 2ου Laconia Summer Basketour 2017 θα διεξαχθεί το 5o «Τζάμπολ Αγάπης». Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 19:30, μεταξύ των δύο ημιτελικών αγώνων του Final 4, θα γίνει ο «ειδικός» αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή παιδιών ΑμεΑ.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης.

Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ και διεθνής συνεργάτης το WCBT.

139 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply