ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ραντεβού στα …τυφλά στο “χιλιόμετρο”!…

0

Με ραντεβού στα… τυφλά έμοιαζαν προχθές οι συναντήσεις που είχαμε όσοι βγήκαμε για την καθιερωμένη βόλτα μας, με ή άνευ τετραπόδων φίλων, στο επονομαζόμενο “χιλιόμετρο”, στο λιμάνι της Καλαμάτας!

Τα φώτα είχαν προφανώς “καεί” από την τρομερή καταιγίδα (μέδουσα την έλεγαν ή τσούχτρα θαρρώ) που έπληξε και την περιοχή μας για μία ολόκληρη ημέρα, με αποτέλεσμα να κάνουμε τη διαδρομή από την αρχή του χιλιομέτρου μέχρι τον φάρο μέσα στα σκοτάδια!

(Πάλι καλά που οι σκύλοι έχουν καλή νυχτερινή όραση και λειτουργούσαν σαν… οδηγοί τυφλών! Πήγαιναν μπροστά τα σκυλιά και πίσω εμείς με τα χέρια στην προέκταση σαν υπνοβάτες για να μην… κουτουλήσουμε με τους άλλους περαστικούς!)

Ευτυχώς που οι κάτοχοι σκύλων που βγάζουν τους τετράποδους φίλους τους βόλτα στο “χιλιόμετρο”, είναι αρκετά ευσυνείδητοι και μαζεύουν τις ακαθαρσίες. Ή μάλλον δυστυχώς! Γιατί θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσουμε σκ@τά και να ωφεληθούμε από την τύχη που λένε ότι φέρνει όταν πατήσεις περίττωμα!

Εκτός αν τα περιττώματα σκύλων δεν φέρνουν καλοτυχία και χρειάζεται να είναι ανθρώπινα για να γυρίσει η τύχη μας! Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, είμαστε πολύ περήφανοι που το “χιλιόμετρο” είναι πεντακάθαρο από τις ακαθαρσίες των δεκάδων σκύλων που απολαμβάνουν τη βόλτα τους εκεί κάθε μέρα.

Και φυσικά αστειευόμαστε! Τα περιττώματα κάτω από το παπούτσι όχι τύχη δε φέρνουν αλλά… “σιχτίρια” που τα πάτησες και πρέπει να τα καθαρίσεις!

Υ.Γ. Λίγο πιο κάτω μόνο να στοχεύετε με τα φακουδάκια καλέ κυρίες στην επόμενη συσκότιση. Μας εκ-τυφλώσατε! Ακόμα “μυγάκια” βλέπουμε!! Ούτε στις ανακρίσεις της Γκεστάπο τέτοια Watt!

Της Αφροδίτης Σπυροπούλου

Leave a Reply