ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα ηνία της Αναγέννησης Παραλίας στον Τίμο Πρίφτη!

0

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καλαμάτας BC από τον Αντώνη Κούτρη που για χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της Αναγέννησης  Παραλίας, η θέση του προπονητή …«χήρεψε» κι έτσι ως ιδανική περίπτωση ανθρώπου που γνωρίζει την ομάδα εκ των έσω και έχει προπονητική εμπειρία αναγνώρισε τον Τίμη Πρίφτη η διοίκηση της Αναγέννησης Παραλίας και του παρέδωσε τα ηνία, που δήλωσε χαρακτηριστικά δήλωσε στη «Φ» ο ικανός προπονητής και μέχρι πρότινος και παίκτης της ομάδας, ενώ να σημειωθεί πως ο Τίμος Πρίφτης υπήρξε στο παρελθόν και βοηθός προπονητή στο πλευρό του Αντώνη Κούτρη.

 

Αναλλοίωτος ο κύριος κορμός

Στην επίταξη του στόχου της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών, συμβάλει θετικά το γεγονός πως κύριος κορμός έμεινε αναλλοίωτος!

Με εξαίρεση τον Τίμη Πρίφτη που μένει εκτός παρκέ καθώς και δυο ακόμη αθλητές, η ομάδα της Αναγέννησης έχει αναπληρώσει τα κενά πραγματοποιώντας τρεις μεταγραφές! Ο λόγος για τους Νικολόπουλο, Πουλουπάτη και Ξεροβάσιλα, ενώ θα έχουν περισσότερο ενεργό ρόλο σε σύγκριση με πέρσι οι Πανταζής και Κατσόγιαννης, οι όποιοι θα κληθούν να καλύψουν τις απώλειες του έμψυχου υλικού.

 

Leave a Reply