ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22-23 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους «Παίζουμε για τον Γρηγόρη»!

0

ΕΝΑ καλό σκοπό υπηρετεί το μπασκετικό τουρνουά που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο (22-23 Ιουλίου), στο κλειστό των Γαργαλιάνων με πρωτοβουλία ολάκερης της κοινωνίας της Τριφυλίας.

«Παίζουμε για τον Γρηγόρη» είναι το σύνθημα του τουρνουά που θα επιδιώξει να στηρίξει στο μέγιστο δυνατό έναν σπουδαίο αθλητή που έχει φορέσει τη φανέλα της Εράνης, του ΓΣ Γαργαλιάνων, του Αχαιού, του Γλαύκου και άλλων ομάδων της Πελοποννήσου.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Καψιμάλη, που ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα την παραμονή Χριστουγέννων του 2016, προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό του. Έκτοτε προσπαθεί να επανέλθει ακολουθώντας, πλέον, ειδικό πρόγραμμα στο Κέντρο Αποκατάστασης «Θησέας».

Μεταξύ των δράσεων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στην Τριφυλία, είναι και το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των Γαργαλιάνων και διοργανώνουν οι σύλλογοι της Εράνης Φιλιατρών και ΓΣ Γαργαλιάνων ενώ έχει την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας και Συλλόγων των Φιλιατρών.

Συμμετέχουν εκτός από τις διοργανώτριες ομάδες και ο ΑΣ Τριφυλίας, ο Δίωνας Κυπαρισσίας και η ομάδα «Mad Frogs» (από την Αθήνα).

Ο τελικός θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 23/7 και πριν την έναρξή του θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ κορασίδων.

  • Για την στήριξη του Γρηγόρη δημιουργήθηκε λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 485 / 748683 – 93 ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Leave a Reply