ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9 & 10 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα το 4ο Διασυλλογικό Κύπελλο Πελοποννήσου

0

Η ΠΟΛΗ της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει τελικά στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου το 4ο bridge-simaΔιασυλλογικό Κύπελλο Πελοποννήσου, μετά την αδυναμία αρκετών ομίλων να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες ομάδες για την πραγματοποίηση του στις αρχικές ημερομηνίες.
Έτσι την οργάνωση ανέλαβε ο τοπικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν τρείς ημερίδες και το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • 1η ημερίδα: Σάββατο, 9 Σεπτέμβριου, ώρα έναρξης 18:00
  • 2η ημερίδα: Κυριακή, 10 Σεπτέμβριου, ώρα έναρξης 11:00
  • 3η ημερίδα: Κυριακή, 10 Σεπτέμβριου , ώρα έναρξης 17:00

Στους αγώνες, ο διοργανωτής Καλαματιανός όμιλος μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και με δύο ομάδες, σε κάθε μια από τις εξής ενότητες κατηγοριών: Όπεν, 1‐9, 1‐6 και μαθητών. Κάθε  ομάδα μπορεί να αποτελείται μέχρι δέκα το πολύ αθλητές που έχουν αγωνιστικό δελτίο ανανεωμένο για το 2017, ενώ σε κάθε ημερίδα κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 4 έως 6 παίκτες.

Για το λόγο αυτό, ο αρχηγός κάθε ομάδας θα πρέπει να γνωστοποιήσει στην διοίκηση του ομίλου μας μέχρι την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2017, την ομάδα του καθώς και την κατηγορία που θα εκπροσωπήσει το όμιλο μας. Σε περίπτωση που σε κάποια κατηγορία υπάρχουν περισσότερες από δύο ομάδες, θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητος αγώνας (ανά κατηγορία και όχι ενιαίος)  δύο ημερίδων, ώστε να προκύψουν οι δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τον όμιλο μας στην κατηγορία.

Οι ανεξάρτητοι αγώνες (αν χρειαστούν) θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 και την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30.

Να τονίσουμε ότι οι αθλητές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους στον σχηματισμό των ομάδων ότι στις 2/9/2017 θα δημοσιευθούν οι νέοι βαθμοί διάκρισης, και οι ομάδες θα πρέπει να σχηματιστούν σύμφωνα με αυτούς.

Για την τελική φάση, τα δικαιώματα συμμετοχής στον αγώνα θα καλυφθούν από τον όμιλο.

 

Leave a Reply