ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανταπάντηση Λαμπρόπουλου στον Χαρίτση

0

Και ανταπάντηση από τον πρ. υφυπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο, στην απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση για τους οδικούς άξονες.

Αναφέρει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος:

«Ο υπουργός του «Δεν δικαιούσθε να ομιλείτε», στην απάντησή του (της 19 Ιουλίου 2017), δεν βρήκε, ούτε μια λέξη, για να ζητήσει συγγνώμη από τον Μεσσηνιακό Λαό, για τα «περί ιθαγενών και καθρεφτάκια», που ανέφερε στη συνέντευξή του την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα.

Επίσης, να του θυμίσω, ότι δεν είμαι πολιτευτής, αλλά κατ’ επανάληψη εκλεγμένος βουλευτής της Μεσσηνίας και έχω διατελέσει δυο φορές υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Χαρίτσης  πολιτεύθηκε στη Μεσσηνία, στις εκλογές τον Μάϊο του 2012, έλαβε 1524 ψήφους, ήρθε έκτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και μετά διορίσθηκε υπουργός στην Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου.

Αυτά τα λόγια που ακούσαμε, την περασμένη Παρασκευή από τον κ. Χαρίτση, εκφράζουν την νοοτροπία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που γυρνάει πολλές δεκαετίες πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό, τον Δημοκρατικό Διάλογο, τον σεβασμό στους θεσμούς και την δημοκρατία μας.

Ο κ. Χαρίτσης, αρμόδιος υπουργός, που κατανέμει το νέο ΕΣΠΑ, δεν βρίσκει τρόπο να χρηματοδοτήσει ούτε ένα έργο με λίγα εκατομμύρια ευρώ στη Μεσσηνία.

Θα μπορούσε, εάν ήθελε, το Καλαμάτα-Ριζόμυλος, να το χρηματοδοτήσει αυτός, εδώ και δυόμιση χρόνια και τώρα να εκτελείται το έργο.

Σε όλα τα ερωτήματα, που του έθεσα, δεν απάντησε.

Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ένα μόνο γνωρίζουν καλά, να αερολογούν, να βρίσκουν εχθρούς και να ψεύδονται.

Σύντομα, θα έρθει η ώρα του Λαού».

Διαβάστε ακόμη:

Τι απαντά ο Χαρίτσης στο Λαμπρόπουλο για τους οδικούς άξονες της Μεσσηνίας!

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Τα 2,5 χρόνια συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν προχώρησε το παραμικρό στη Μεσσηνία!

Λαμπρόπουλος σε Χαρίτση: Νέα κυβερνητικά ψέματα για τους δρόμους στη Μεσσηνία!

Leave a Reply