ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ολυμπιάδα Λέχαιου συμπληρώνει τον 1ο Όμιλο όπου παίζει η «Καλαμάτα ’80»

0

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία 2017-18 γνωστοποίησε χθες η ΕΟΚ παράλληλα με τις προκηρύξεις όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδας, Ανδρών και Γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν την πόλη μας εκπροσωπεί ξανά η ομάδα της «Καλαμάτα ’80» η οποία φέτος επανήλθε στα εθνικά σαλόνια και τοποθετείται λόγω γεωγραφικών κριτηρίων στον 1ο Όμιλο, όπου επίσης βρίσκονται οι: Έσπερος ΑΟΠΑ, ΑΟ Ακράτας, ΑΟ Γλαύκος, ΑΟ Αχαγιά 82, ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου, ΕΑ Πατρών, ΟΙΑΞ ΑΟ Ναυπλίου, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, ΚΑΠ, ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας, ΑΟ Ένωση Ιλίου, ΚΑΟ Μελισσίων και Ολυμπιάδα Άσσου-Λέχαιου η οποία προστέθηκε τελευταία, μετά την αδυναμία που δήλωσαν Τήρωνας Αγ. Θεοδώρων και Αργοναύτης.

  • Στις 28 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης για συμμετοχή σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα. Ειδικότερα οι κληρώσεις 1ου και 2ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής θα γίνουν στις 21 Αυγούστου στο Divani Caravel στις 12:00 με την έναρξη του πρωταθλήματος να ορίζεται στις 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος

για Άνοδο – Υποβιβασμό ισχύουν τα κάτωθι:

  • Στην Β’ Εθνική ανέρχονται συνολικά οκτώ (8) Σωματεία και συγκεκριμένα ο πρώτος και δεύτερος νικητής του κάθε ομίλου (1ος, 2ος, 3ος και 4ος) της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
  • Οι τέσσερις (4) τελευταίοι του 1ου Ομίλου και οι τέσσερις (4) τελευταίοι του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής υποβιβάζονται στην Γ’ και εντάσσονται εκεί όπου λόγω έδρας ανήκουν.
  • Από τον 1° και 2° όμιλο της Γ΄ Εθνικής υποβιβάζονται εννέα (9) σωματεία συνολικά, τέσσερα (4) σωματεία από τον κάθε όμιλο και ο ηττημένος από τον αγώνα κατάταξης μεταξύ των σωματείων που θα καταλάβουν την 10η θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη της σεζόν 2017-2018.
  • Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα ανέλθουν στη Γ΄ Εθνική από τα τοπικά Πρωταθλήματα 17 σωματεία.
  • Επιπλέον στα έξοδα διαιτησίας εκτός από την αμοιβή διαιτητών βαρύνουν τα γηπεδούχα Σωματεία και τα έξοδα μετακίνησης τους, τα οποία θα καταβάλλονται πριν την έναρξη του αγώνα. Η αεροπορική ή ακτοπλοϊκή μετακίνηση θα καλύπτεται από την ΕΟΚ.

Ειδικότερα από την ομάδα καλύπτεται:

– οδική μετακίνηση 0,15€ ανά χιλιόμετρο ανά Διαιτητή, ελάχιστη αποζημίωση ορίζεται στα 20€ ενώ η μέγιστη στα 70€, στην αποζημίωση αυτή περιλαμβάνονται και τα έξοδα των διοδίων.

– Μετακινήσεις – χρήση αεροδρομίου 25€.

– Σε περίπτωση μετακίνησης σε έδρα εκτός πόλης αεροδρομίου θα λαμβάνουν 0,15€ ανά χιλιόμετρο ανά διαιτητή.

– Σε περίπτωση διανυκτέρευσης λόγω αδυναμίας επιστροφής αυθημερόν 50€.

Η καταβολή των χρημάτων γίνεται προκαταβολικά, διαφορετικά κινδυνεύουν με ποινή μηδενισμού.

Leave a Reply