ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καμμένος που δεν είναι Τραμπ και η περίπτωσή του

0

ΕΙΤΕ το θέλουμε, είτε όχι, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος αποτελεί πρόσωπο στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και ό,τι κι αν κάνει απασχολεί την κοινή γνώμη και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

ΣΕ ΑΡΘΡΟ μάλιστα του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου στις 15/11/2015 παρουσιαζόταν και ως Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ αποσπάσματα από το άρθρο:

***

«ΟΛΟΙ έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια συζήτηση. Ολοι έχουμε μιλήσει με έναν πληθωρικό, ακούραστο και κουραστικό άνθρωπο που έχει καταλάβει πως όσο περισσότερο φωνάζεις, τόσο περισσότερο δίκιο φαίνεται ότι έχεις.

ΜΕ ΕΝΑΝ άνθρωπο που δεν μπορεί να δεχθεί την παραμικρή κριτική γιατί έχει χρίσει εαυτόν αγνό, άδολο, θύμα άλλων, χειρότερων. Με έναν τύπο που ξέρει από επιθετικό μάρκετινγκ, που όταν η κουβέντα πλησιάζει στα δικά του λάθη, στις δικές του παραλείψεις, έχει πάντα έτοιμο το κρέμασμα στα μανταλάκια κάποιου που φαίνεται χειρότερος από αυτόν.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ θυμίζει λίγο τον Ελληνα Ντόναλντ Τραμπ. Οπως ο αμερικανός επιχειρηματίας και υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών φροντίζει να προκαλεί για να υπάρχει, να λέει εξωφρενικά πράγματα με φαινομενικά ήρεμο τρόπο, να ουρλιάζει εκεί που οι άλλοι μιλούν, να προσβάλλει προτού τον ελέγξουν, όπως περιφέρει αυτή την εξωφρενική αλλά αποδοτική περσόνα, έτσι και ο Πάνος Καμμένος ρίχνει νερό στον μύλο της απολιτίκ χαύνωσης.

Η ΕΥΘΥΝΗ ασφαλώς βαρύνει τον Αλέξη Τσίπρα που όταν δεν διαβάζει βιβλία για τον Αρη Βελουχιώτη σε μια άτσαλη υπόμνηση πως «κατά βάθος είμαι αριστερός», συνομιλεί καρδιακά με τον Καμμένο.

Η ΚΡΙΣΗ είναι ευκαιρία, μπορείς να εφεύρεις ξανά τον εαυτό σου, να επιλέξεις μια ωραία περσόνα και να την υπηρετήσεις. Δεν μπορεί, κάπου θα σε οδηγήσει. Ο Πάνος Καμμένος το έκανε εγκαίρως και κυβερνά την Ελλάδα. Εσύ;».

***

ΑΥΤΑ μεταξύ άλλων αναφέρονται στο άρθρο και δυστυχώς η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρονται σε αυτό.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ συγκυβερνά με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενώ δεν παύει να προκαλεί με την αμετροέπειά του.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τον Τραμπ, εξελέγει ως γνωστόν πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ πορευόμαστε από  το κακό στο χειρότερο αν σταθούμε στα πρόσωπα που ήδη αναφέρθηκαν.

Θανάσης Παντές

113 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply